Shop roku Rapture

GIGABYTE J3455N-D3H

Termékkatalógus
GIGABYTE J3455N-D3H
4,8 4 értékelés
Alaplap - integrált Intel Quad-Core Celeron J3455, SO-DIMM DDR3 1866 MHz, SATA III, 7.1 csatornás audio, USB 3.1 Gen 1, D-Sub, HDMI, mini ITX
Kód:  AG120d9z Termékszám:  GA-J3455N-D3H Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE J3455N-D3H

Ez az J3455N-D3H alaplap a GIGABYTE műhelyéből integrált négymagos Intel Quad-Core Celeron J3455 processzorral van felszerelve. Egyik fontos tulajdonsága a magas adatátviteli sebesség a 16 Gb/s SSD-k által. Egy nagyon jó minőségű alaplapról van szó, amely kiváló alapja egy rendkívül megbízható számítógépnek, ráadásul még az USB 3.1 villámgyors sebességét is élvezhetjük.

Legfontosabb jellemzők

  • Integrált Intel processzor
  • Modern USB 3.1 Type C csatlakozó
  • Gigabit LAN a hálózati forgalom irányításához
  • SO-DIMM DDR3 memória támogatása akár 1866 MHz frekvenciával
  • Akár két videokártya csatlakoztatása CrossFire üzemmódban
  • GIGABYTE UEFI DualBIOS technológia

Életreszóló audioélmény

Az alaplapon megtalálható a jól bevált Realtek ALC887 audioprocesszor a maga 8 csatornájával. Ezáltal végre megtapasztalhatod a legmagasabb minőségű, valósághű térhatással rendelkező effekteket, ami minden gamernek jár. Ezen kívül nem probléma akár 3 db monitor csatlakoztatása is az alaplaphoz a közkedvelt VGA (D-Sub), DVI-D, illetve a HDMI 1.4 csatlakozókon keresztül. Hála a HDMI-nek, még az extrém 4K felbontással rendelkező monitorokkal is megbírkózik.

Ajtó az alaplap összes alkalmazásához

A mellékelt szoftverek között megtalálható például a Gigabyte App Center is, amely lehetővé teszi számodra, hogy az alaplap minden egyes dolgába beleavatkozhass. Az EasyTune-on keresztül pedig egyszerűen növelheted a a számítógéped teljesítményét, illetve a Cloud Station alkalmazás pedig lehetővé teszi számodra az adatok megosztását és a Te számítógéped vezérlését okostelefonon vagy tableten keresztül, bárhol is tartózkodj.

Paraméterek

Foglalat
Integrált CPU Kész!
Lapkakészlet
Intel 3455N Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
SO-DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Integrált CPU Kész!
Lapkakészlet
Intel 3455N Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
COM, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Ultra Durable Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE J3455N-D3H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE J3455N-D3H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE J3455N-D3H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE J3455N-D3H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE J3455N-D3H.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ