Rapture 30 dnů na vrácení

GIGABYTE RX460 Windforce OC 2G

Termékkatalógus
GIGABYTE RX460 Windforce OC 2G
3,5 2 értékelés
Videókártya 2 GB GDDR5 (7000MHz) 1212MHz boost órajel, PCIe x16, 128bit, HDMI, DVI, DisplayPort
Kód:  EG638e Termékszám:  GV-RX460WF2OC-2GD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE RX460 Windforce OC 2G

Megérkezett az evolúció! A 14nm-es gyártási eljárással készült Polaris technológia a hatékonyság, a teljesítmény és a méret határait feszegeti. A GIGABYTE Radeon RX 460 WINDFORCE OC videokártya egyik első hordozója a vadonatúj Polaris architektúrájú modellnek. Elegendő számítási teljesítménnyel rendelkezik, hogy teljes mértékben élvezhesse a virtuális valóságot. A régebbi termékekkel összehasonlítva az új architektúrának felére csökkent az energiafogyasztása és a mérete is.

Főbb jellemzők

  • A legújabb architektúra sok új technológiával
  • Kiváló ár/teljesítmény arány
  • Elegendő teljesítmény a jelenlegi és a jövőbeni játékok sima futtatásához
  • Teljes DirectX 12 és Vulkan támogatás
  • Készen áll a virtuális valóságra
  • HDMI 2.0 és DisplayPort 1.4 - 4K felbontás 60 Hz támogatás
  • GIGABYTE OC változat a gyárinál jobb, nem-referencia hűtővel rendelkezik

Karnyújtásnyira a virtuális valóság

A lenyűgöző és magával ragadó virtuális valóság (VR) volt az év legnagyobb újdonsága, ami eddig csak a drága high-end kártyák kiváltság volt. A Radeon RX 460 célja, hogy ezt a technológiát, minél több játékos számára tegye elérhetővé kedvező áron. A videokártya két gigabájt GDDR5 memóriával rendelkezik. Számítási teljesítménye több mint 2 TFLOPS, ez megegyezik az NVIDIA Pascal konkurencia kártyájával, ami viszont kétszer drágább.

Vezető teljesítmény felbontás és képkockák terén

Modern csatlakozók terén sincs hiány. Korszerű HDMI 2.0b csatlakozó, 4K 60 FPS támogatása mellett továbbá DisplayPort 1.4 és egy DL-DVI-D csatlakozó is megtalálható. A továbbfejlesztett felület képes kezelni akár 3840×2160, 120 képkocka másodpercenként felbontást is. Freesync technológia az egyenletes képmegjelenítéshez és HDR támogatás a kiváló színek megjelenítéséhez. A Polaris architektúra felgyorsítja a H.265 formátumú videók lejátszását 4K felbontásig és akár 60 FPS lejátszását is támogatja

Javított GIGABYTE modell

A GIGABYTE olyan hűtéssel látta el a videokártyáját, melyet úgy hívnak, hogy Windforce 2X. A gondosan megtervezett építésének köszönhetően a két rézcsöves ventilátor biztosítja, hogy a kártya kiváló hűtési teljesítménye mellett rendkívül alacsony zajszinten üzemeljen. A különleges 3D-s kivitelezésnek köszönhetően alacsonyabb hőmérsékletet biztosít, mint egy klasszikus AMD Radeon RX460.

A kártya egy intuitív Xtreme Engine tuningoló eszközzel érkezik, mely segít abban, hogy könnyedén állítsa videokártyája teljesítményét és egyéb paramétereit. Állítani lehet például a ventilátorok fordulatszámát, a GPU órajelét vagy a feszültséget. A program figyeli a kártya állapotát, és valós idejű teljesítményfinomítást tesz lehetővé.

 

Paraméterek

Szélesség
111 mm Kész!
Magasság
37 mm Kész!
Mélység
191 mm Kész!
Stream processzorok száma
1 024× Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!

Méret

Szélesség
111 mm Kész!
Magasság
37 mm Kész!
Mélység
191 mm Kész!

Chip

Stream processzorok száma
1 024× Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Játék Kész!

Memória

RAM memória mérete
2 GB Kész!
Memória típusa
GDDR5 Kész!
Adatsín szélessége
128-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 212 MHz Kész!
Memória frekvenciája
7 000 MHz (7 GHz) Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 3.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!

Technológia

DirectX változat
12 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív Kész!
Elfoglalt slotok száma
Két slot-os Kész!

Fogyasztás

TDP fogyasztás
75 W Kész!
Ajánlott tápegység
350 W Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE RX460 Windforce OC 2G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 2G . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 2G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 2G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 2G.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ