30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

GIGABYTE Q170TN

Termékkatalógus
GIGABYTE Q170TN
Alaplap - Intel Q170, PCIe, 2x DDR4 SO-DIMM 2133, mSATA, 2x SATA III, 4x USB 3.0, D-Sub, 2x GLAN, DVI, HDMI, DisplayPort, mini-ITX, sc1151
30 110 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  AG156n1a Termékszám:  GA-Q170TN

GIGABYTE Q170TN

GIGABYTE Q170TN egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A Q170TN alaplapot arra tervezték, hogy a megfelelő teljesítményt és stabilitást nyújtsa még a legnagyobb terhelés esetén is. A GIGABYTE gyártó lenyűgöző terméke a 6. generációs Intel® Core™  processzort is támogatja.

Az Ultra Durable ™ egyik termékeként a Q170TN a maximális tartósságot és megbízhatóságot képviseli. Ez a rendkívüli minőség a különleges fém felület és korróziógátló sínek által jön létre. A kétcsatornás DDR4 RAM, a 4 darab USB 3.0 port, valamint a rendszer támogatását elősegítő UEFI BIOS ™  pedig csak hab a tortán.

Legfőbb előnyei

  • Kis méretének köszönhetően könnyen tárolható
  • Tartós alkatrészek
  • Beépített grafikai eszköz, mely elérhetővé teszi a 4K felbontást
  • HDMI és DisplayPort a hátlapon
  • Több monitor együttes működését is támogatja

Több monitor és rendkívüli hangminőség

A HDMI és DisplayPort csatlakozók tökéletes kapcsolatot biztosítanak a számítógép és a legmodernebb monitorok közt. Az alaplap mindemellett támogatja több monitor együttes működését, mely új dimenzióba repíti az irodai munkát és a grafikai programokkal való tervezést. A maximalisták igényét pedig kétség kívül ki fogja elégíteni a 4K képfelbontás. Ami a hangzást illeti, Realtek® ALC887 garantált minőséget biztosít. A hangszóró teljesítménye pedig akár a 3 Wattot is elérheti. 

Megbízható és egyedülálló hálózati kapcsolat 

A tökéletes hálózati csatlakozást az Intel® Dual Gigabit LAN támogatja, melyet a PXE WOL technológia tesz még megbízhatóbbá. Ezek a csúcsteljesítményű eszközök a legstabilabb és a lehető leggyorsabb adatáramlást teszik lehetővé.

Ne tévessze meg az alaplap mérete! Még ez a kis helyigényű 170TN is a legmegfelelőbb kapcsolatot tudja létrehozni és elegendő tárhellyel rendelkezik ahhoz, hogy csatlakoztassa az összes szükséges kiegészítő alkatrészt. A gyártó négy darab USB 3.0 és egy pár belső SATA III csatlakozóval látta el az adatlapot.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
SO-DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, S/PDIF header, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE Q170TN
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ