A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3

Termékkatalógus
GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3
5 1 értékelés
Alaplap - Intel X299 chipkészlet, 2x PCIe x16, DDR4 4333 (OC), SATA III, 2x M.2, a hátlapon 1x USB-C USB 3.1 Gen 2 támogatással, 10x USB 3.1 Gen 1, 1x USB 3.1 Gen 2, GLAN, 8 csatornás ALC1220 hangkodek, ATX, sc2066
Kód:  AG161c2d Termékszám:  GA-X299 AORUS Gaming 3

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3

A GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3 alaplap az X299-es chipkészlettel a legigényesebb játékosok és rajongók azon részének volt tervezve, akik szeretnék hardverük potenciálját a maximális szinten kihasználni. Az AORUS széria alaplapjai prémium funkciókkal, első osztályú kivitelezéssel és a legjobb minőségű, Ultra Durable komponensekkel rendelkeznek, amelyek garantálják a csúcsteljesítményt, minőséget és stabilitást. A gyártó nem feledkezett meg az alaplap sajátos, ragadozó megjelenéséről sem, amellyel ezen első osztályú termék tulajdonosai környezetükből könnyen kitűnnek. A kivitel már önmagában sejteti, hogy nem egy hétköznapi komponenssel találtuk szembe magunkat.

A GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3 tulajdonságai

  • Legmodernebb Intel X299 chipkészlet
  • A legújabb Core i9 Skylake-X processzorok támogatása
  • A legkiválóbb Ultra Durable minőségű alkatrészek felhasználása
  • Intel Optane SSD memória támogatása
  • Két M.2 csatlakozó akár 32 GB/s sebességű adatátvitellel
  • Turbo B-Clock chip órajel állítás lehetőségével a 90 Mhz-től egészen az 500 Mhz-ig terjedő tartományban 
  • Megerősített PCI foglalatok
  • Egyedülálló ragadozó megjelenés RGB Fusion megvilágítással
  • Vízhűtés támogatása + 9 hőérzékelő

Csúcsmodern Intel X299 chipkészlet

A GIGABYTE AORUS Gaming 3 a legmodernebb X299 chipkészletre épül, amely támogatja a Skylake-X és Kaby Lake-X processzorokat. A processzorok e sorába tartozik az extrém teljesítményű 10 magos Intel Core i9-7900X processzor a szinte már hihetetlen 18 magos chippel. A DDR4 memória modulok számára 8 darab maximum 2400 Mhz-es frekvenciájú (akár 4333 Mhz OC esetén) foglalat áll a rendelkezésre Quad channel memóriakezeléssel.

Órajel növelésre kiváló gaming alaplap

A processzor hatékonyabb órajel növelése céljából az alaplap számítógépek tuningolását segítő Turbo B-Clock chippel lett ellátva. Az lehetővé teszi a Base Clock (BCLK) frekvencia beállítását a 90 Mhz-től akár az 500 Mhz-ig terjedő tartományban. Ezzel az alaplappal nem lesz rövid pórázon tartva. Amennyiben célja a másodperceként elérhető legtöbb képkoca megjelenítése a felbontás csökkentése nélkül, akkor bizonyára hasznát veszi a multi-GPU lehetőségének. Kössön be akár 3 videokártyát SLI vagy CrossFire módban és legyen része a legkiválóbb játékélményben.

Villámgyors adatátvitel

Adattárolók csatlakoztatására ezen gaming alaplap fedélzetén 8 SATA III port található. A két M.2 csatlakozó ideális megoldás ultragyors SSD lemezek csatlakoztatására, amelyek akár a villámgyors 32 Gb/s sebességre is képesek. Az USB 3.1 portok jelenléte biztosítja a korábbi generációkkal szembeni akár kétszer gyorsabb adatátvitelt külső eszközökről, de azok kompatibilisek az öregebb USB 2.0 és 3.0 csatlakozókkal is. Nem hiányzik egy ultragyors USB-C típusú konnektor sem, amely akár a 10 Gb/s adatátviteli sebességet is elérheti.

AORUS széria prémium felszereltséggel

A legjobb hangélmény céljából az alaplap 120 dB-es jel-zaj viszonyú ALC1220 hangkodekkel és az optimális hangdinamika megteremtéséért kiváló fejhallgató-erősítővel van felszerelve. 

Az alaplap megjelenését az Ön egyéni stílusához igazíthatja a konfigurálható RGB Fusion megvilágításnak köszönhetően, amellyel az áttetsző oldallapú házában az lenyűgöző elemként fog szolgálni.

Paraméterek

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE X299 AORUS Gaming 3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ