Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

GIGABYTE X299 AORUS Ultra Gaming

Termékkatalógus
GIGABYTE X299 AORUS Ultra Gaming
Alaplap -Intel X299, 2x PCIe x16, DDR4 4333 (OC), 8x SATA III, 2x M.2, USB-C 3.1 Gen 2, USB 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 2, Glan 8ch audio, ATX, sc2066
Kód:  AG161c2e Termékszám:  X299-Ultra-Gaming

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X299 AORUS Ultra Gaming

GIGABYTE Ultra Gaming AORUS X299 Intel X299 chipsettel igényes játékosok számára készült, akik szeretnék maximálisan kihasználni a beépített memóriát.  Az AORUS alaplap sorozatok kiemelkedő tulajdonságokkal, első osztályú kialakítással és rendkívül tartós komponensekkel rendelkeznek, kiváló teljesítményt, minőséget és stabilitást biztosítva. Annak érdekében, hogy az első osztályú termék azonnal elbűvölje a leendő büszke tulajdonosokat, a gyártó nem felejtett el egyedülálló megjelenést kölcsönözni neki, s valóban példaértékű technológiával felszerelni.

Főbb jellemzők 

  • Intel X299 chipset
  • A legújabb Core i9 Skylake-X processzor támogatása
  • Prémium kategóriás, rendkívül tartós alkatrészek
  • Támogatja az Intel VROC SSD-ket
  • Lehetőség több grafikus kártya csatlakoztatására SLI és CrossFire üzemmódban
  • M.2 csatlakozók 32 GB / s sebességgel
  • A Turbo B-Clock lehetővé teszi a 90 MHz és 500 MHz közötti névleges órajelnél magasabbal való működtetést
  • Megerősített PCI
  • Creative SoundBlasterX 720 ° -os TOP hangkártya
  • Különleges ragadozó megjelenés RGB Fusion világítással
  • Vízhűtés támogatás + 9 hőmérséklet szenzor

Kiváló Intel X299 chipset

GIGABYTE Ultra Gaming AORUS X299  a legújabb Intel X299 chipsetre épül, amelyet a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorok támogatásához terveztek. De ide tartozik a rendkívül nagy teljesítményű Intel Core i9-7900X CPU is, amely tíz magos, de egy hihetetlen 18 magos chipet is tartalmaz. A DDR4 RAM modulokhoz összesen 8 Quad-csatorna jár, maximálisan 2 666 MHz frekvenciával vagy 4 133 MHz-es névleges órajelnél magasabbal való működtetéssel.

Jobb CPU-teljesítmény, jobb játékélmény

A jobb CPU-órajelzéshez az alaplap Turbo B-Clock számítógépes tuning chippel van felszerelve. Ez lehetővé teszi a Base Clock (BCLK) frekvencia 90 MHz és 500 MHz közötti beállítását. Nem kell kímélned az alaplapot. Ha a legmagasabb képátviteli sebességet szeretnéd, anélkül, hogy fel kellene áldozd a képfelbontást, többlépcsős konfigurációra van szükség. Csatlakoztass akár 3 grafikus kártyát SLI vagy CrossFire módban és élvezd a játékélményt amennyire csak lehet.

Prémium AORUS sorozat

A Creative SoundBlasterX 720 hangkártya is elérhető a tökéletes hangvisszaadáshoz. Ez a játékélményt egy új szintre emeli, ahol a játék majd teljesen magába szippant.

Az alaplap megjelenése az Ön egyedi stílusához igazodik a teljesen személyre szabható Fusion RGB megvilágítással, lehet tökéletesen üvegezett és az oldalfala átlátszó.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Creative SoundBlasterX 720° Kész!
Hangkártya-csatornák száma
2.0, 4.1, 5.1, 7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE X299 AORUS Ultra Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE X299 AORUS Ultra Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE X299 AORUS Ultra Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE X299 AORUS Ultra Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE X299 AORUS Ultra Gaming.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ