AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

GIGABYTE X399 AORUS XTREME

Termékkatalógus
GIGABYTE X399 AORUS XTREME
Alaplap - AMD TR4, AMD X399 lapkakészlet, 2× PCIe x16, 2× PCIe x8, 1× PCIe x1, 8× RAM slot, DDR4, 3600 MHz (OC), 6× SATA III, 3 db M.2, USB 3.1 Gen 2, USB-C, LAN, WiFi, 7.1 hangkártya, eATX (Extended ATX) alaplap formátum
Kód:  GBX399a1 Termékszám:  X399 AORUS XTREME Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X399 AORUS XTREME

 A GIGABYTE X399 AORUS XTREME készen áll a legigényesebb feladatok ellátására is, és kihagyhatatlan, ha erőteljes játékélményre vágysz. Ez az ATX alaplap is hű maradt az AORUS sorozat építészeti elveihez - az alakok és szimbólumok hasonlítanak egy felszálló sólyomra. A már így is tökéletes vizuális megjelenést RGB világítás is kiegészíti. A GIGABYTE X399 Az AORUS XTREME kifejezetten az AMD Ryzen Threadtripper processzorok második generációjára lett kifejlesztve, így akár 64 szálat és akár 32 magot is  tud kezelni.  Ezzel a kombinációval késleltetés nélkül képes a gyors képmegjelenítésre, zökkenőmentes streamelésre, játékra vagy munkára, - vagy akár élvezheted a végtelen szórakozást a virtuális valóságban.

A GIGABYTE X399 AORUS XTREME alaplap legfontosabb jellemzői

  •  A csúcsminőségű hűtési rendszer Fins-Array kondenzátorral és Direct Touch hőcsövekkel 
  •  4-Way grafikus megoldások támogatása Dual Armor fémborítással és rendkívül tartós Ultra Durable kivitellel 
  • Ultra gyors NVMe PCIe Gen3 x4 M.2 foglalatok három Thermal Guard hűtővel
  • Páros Intel GbE LAN cFosSpeed Internet Accelerator + AQUANTIA 10 GbE BASE-T LAN
  • Kétirányú 802.11ac WiFi Intel + Bluetooth 4.2
  • RGB FUSION több zónás megvilágítás
  • A Smart Fan 5 számos hőmérséklet-érzékelőt és hibrid headert kínál FAN STOP funkcióval

 Rendkívül hatékony alaplap 

 Az X399 alaplap és a TR4 aljzat ezen modellje a processzor teljes digitális teljesítményét használja az IR-ből, amely mind a PWM digitális vezérlőket, mind a PowIRstage mosereket tartalmazza, ahol mindegyik fázis legalább 50 A-t képes szállítani akár 650 A teljes áramerősségig. A 8+8 pólusú csatlakozóknak, a zökkenőmentes tápegységnek és a legigényesebb és legérzékenyebb komponenseknek köszönhetően a GIGABYTE X399 AORUS XTREME készülékkel minden komponens az abszolút maximumát nyújtja. 

 A GIGABYTE X399 AORUS XTREME kifinomult hűtőrendszerrel rendelkezik 

 A GIGABYTE X399 AORUS XTREME  fejlett All Advanced Thermal Technology hűtőtechnológiát alkalmaz, amely 30 mm-es automata fordulatszám-vezérelt ventilátorral, egy Fins-Array kondenzátorral, egy közvetlen érintésű hőcsővel és egy NanoCarbon alapzattal rendelkezik. A Fins-Array hűtőtartály a hagyományos hőtárolókhoz képest 300% -kal növeli a hőelvezetést. Az 5 W/mK magas hővezető képességű alátétek használata 2,7-szer nagyobb hőátadást eredményezett ugyanabban az időintervallumban a hagyományos alátétekhez képest.

Az Intel Gigabit LAN és a cFosSpeed segítségével a hálózati forgalom kezelésével játék közben javíthatsz az internetkapcsolaton. A GIGABYTE X399 AORUS XTREME alaplapon helyet kapott még a legújabb Realtek ALC1220 audio codec, amely 114 dB (hátsó / 110 dB (elülső)  ESS 9118 SABER HiFi D / A konverterrel és mikrofonnal rendelkezik. Az alaplap megjelenését saját stílusodhoz igazíthatod a teljes egészében konfigurálható RGB világítással, amely különösen az átlátszó számítógépházakban igen hatásos.

Használd ki teljesen az alaplapot

 Az alaplap 4-utas vagy 3-utas grafikát használ, hogy a processzor mind a 48 sorát használja, így a lehető legmagasabb sávszélességet biztosítja. VNVMe RAID támogatással is rendelkezik, amely összekapcsol több SSD-t egy 0,1 vagy 10 RAID tömbbe, ezáltal nagyban növeli a lemez teljesítményét és az adatok integritását. Az adattárakhoz a 6 GB / s SATA III portok állnak rendelkezésre. Természetesen az M.2 foglalatokat M.2 Thermal Guard védi, amely megakadályozza a lefojtást és az alacsony teljesítményt a magas hőmérséklet miatt.


 Az USB 3.1 portok jelenlétével akár kétszer gyorsabb az adatátvitel a külső eszközökre, mint a korábbi generációkkal, és visszafelé kompatibilis az USB 2.0 és 3.0 eszközökkel. Van egy USB-C csatlakozó is, szédületes, akár 10 Gbps adatátviteli sebességgel. 


Paraméterek

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 10Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Aorus Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE X399 AORUS XTREME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE X399 AORUS XTREME. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE X399 AORUS XTREME. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE X399 AORUS XTREME. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE X399 AORUS XTREME.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ