GIGABYTE X399 Gaming AORUS 7

Termékkatalógus
GIGABYTE X399 Gaming AORUS 7
Alaplap AMD X399, DDR4 3600MHz (OC), 3 M.2, 8x SATA 6 Gb / s, GLAN, WiFi AC, BT 4.2, USB 3.1-C Gen 2, ATX, RGB LED, AM4
Kód:  AG531o6 Termékszám:  X399 AORUS Gaming 7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X399 Gaming AORUS 7

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Minden megszállott játékosnak, a legigényesebb felhasználóknak és a tapasztalt géptuningolónak (overclocker kifejezés nincs magyarban, talán úgy is lehetne hagyni) a számítógépe rendelkezik a Gigabyte AORUS X399 Gaming 7 alaplappal. A PC-d megérdemli a legjobbat, a felső kategóriából. Az AORUS prémium alaplap új, X399-es chipsettel rendelkezik. A kiváló feldolgozási sebességnek köszönhetően remek teljesítményt, minőséget és stabilitást nyújt, az órajelek növelése esetén is. Annak érdekében, hogy a büszke tulajdonosok dicsekedhessenek vele, a készítők nem felejtettek el a külsejére is nagy hangsúlyt fektetni, jelezve, hogy ez egy igazán minőségi termék. 

A GIGABYTE X399 Gaming AORUS 7 főbb jellemzői 

  • 3 × modern M.2. csatlakozó az extra sebességű SSD-ért, 32GB/s átviteli sebességig
  • Gigabit LAN  hálózati forgalom irányítás, applikációval
  • Innovatív burkolt PCI-e csatlakozók, egydarabos rozsdamentes acéllal 
  • 1 x USB-C + USB 3.1 a külső háttértárról való gyors adatátvitel érdekében
  • CrossFire és SLI csatlakozás a videokártyáknak
  • Premium ALC1220 audio chip akár 7.1 csatornás kimenetig
  • Advanced Smart Fan 5 ventillátor technológia
  • Divatos RGB világítás
  • Ingyenes szoftver XSplit Gamecaster játékok streameléséhez

Manuálisan beállíthatja az alap órajel frekvenciáját

Egy egyszerű ok áll érvként a GIGABYTE X399 AORUS Gaming 7 alaplap mellett: hogy biztosítsa számodra az első osztályú élményt még a leginkább hardverigényes játékok esetén is. A speciális Turbo B-Clock chipnek köszönhetően meg lehet növelni a prcoesszor órajelét anélkül, hogy sérülne az eszköz. Bizosítja, hogy beállíthasd az órajel frekvenciáját 100 MHz és 300 MHz közötti tartományban.

Csatlakoztasson több grafikus kártyát és élvezze a részletesebb vizualitást

Több, egymással kompatibilis grafikus kártya csatlakoztatása remek megoldás, ha növelni szeretnénkk a grafikai teljesítményét a rendszerünknek. A GIGABYTE X399 AORUS Gaming 7 megadja erre a lehetőséget. Csatlakoztathatsz CrossFire és SLI csatlakozású videokártyát, így a játékok magasabb képfrissítéssel fognak futni. Az alaplapon szintén található prémium minőségű ALC1220 hangkártya, Sound Blaster X-Fi MB5 támogatással és 7.1-ig bővíthető kimenettel.

Az AORUS alaplappal gyorsabban indul be az operációs rendszer

Mind tudjuk, a hagyományos merevlemezről való futtatás esetén hosszadalmas az operációs renszer betöltése. De azóta elkészültek a villámgyors SSD meghajtók. Most megteheti, hogy csatlakoztatja az új alaplaphoz M.2 fogalalatot használva, ami az átviteli sebességet 32 Gb/s-ig felgyorsítja. U.2-es porttal rendelkező SSD-t szintén hozzácsatlakoztathat. USB 2.0 és 3.1 szintén elérhető. Könnyen felismerhető piros színnel vannak jeölve. 

Hatékony LED világítás - programozható zónák és 7 világítási effekt

A GIGABYTE alaplapján található a legfejlettebb LED rendszer a jelenlegi piacon. A remek személyre szabhatóságnak és a kényelmes, intuitív kezelőfelületnek (RGB Fusion applikációkkal) köszönhetően a végeredmény rendkívül izgalmas lesz. Két programozható zóna és hét világítási effekt, csak a képzeleted szabhat határt ennek. 

A Az AORUS Smart Fan 5-el megtudhatod, mi is az a ventilátor teljesítmény

Megtalálhatod a mellékelt szoftvert a Gigabyte App Centerben; egy kezelőfelület, mellyel irányíthatod az összes alaplapi beállítást. A gyors és stabil internetkapcsolatért egy gigabit LAN port, haladó hálózati beállítási opciókkal felelős. Hasznos fejlesztés a részletes hőmérsékletmérő, ami összesen az alaplap 9 területén mér külön-külön. A hőmérséklettől függően nyolc különböző ventilátort irányíthatsz. Ez a kedvező funkciója a GIGABYTE X399-es alaplapnak Smart Fan 5 névvel van jelezve.

 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE X399 Gaming AORUS 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE X399 AORUS Gaming 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE X399 AORUS Gaming 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE X399 AORUS Gaming 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE X399 AORUS Gaming 7.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ