A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

GIGABYTE X570 AORUS MASTER

Termékkatalógus
GIGABYTE X570 AORUS MASTER
4,0 1 értékelés
Alaplap - AMD X570, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR4, 4400MHz (OC), 6× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi, Bluetooth, 7.1 hangkártya, RGB háttérvilágítás, ATX alaplap formátum
Kód:  AGX570A8 Termékszám:  X570 AORUS MASTER Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X570 AORUS MASTER

GIGABYTE X570 AORUS MASTER prémium alaplap a Ryzen 3. generációs processzorához

Ezek az alaplapok azért jöttek létre, hogy első osztályú játékélményt biztosítsanak neked. A Gigabyte AORUS X570 MASTER alaplap segítségével nincs szükség az ellenőrzésre. Ha a lehető legnagyobb frame sebességet szeretnéd, a képfelbontás veszélyeztetése nélkül, akkor több grafikus konfigurációt kell használnod. Csatlakoztassegy másik GPU-t az NVIDIA SLI-hez vagy az AMD CrossFire-hez, hogy maximálisan élvezd ajátékélményét. Végül, támogasd az alaplap hatalmas teljesítményét, akár 4 DDR4 RAM-ot csatlakoztatva, maximális OC frekvenciájáig 40000 MHz-ig.

A GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap főbb jellemzői

  • Kizárólag az AMD Ryzen 2 és a 3. generációs processzorok számára tervezték
  • Modern csatlakozóberendezés M.2 NVMe PCIe vagy USB 3.2 Gen 2 támogatással
  • Korszerű PCI Express 4.0 interfész
  • Támogatja az AMD Quad-GPU CrossFire, a 2-utas AMD CrossFire és az NVIDIA SLI fájlokat
  • Kettős sávú 802.11ax WiFi modul
  • A legújabb ALC1220 audiokódek a kiváló játék hangzásához
  • Smart Fan 5 ventilátor leállítási funkcióval
  • Ingyenes streaming szoftver XSplit Gamecaster
  • Stílusos RGB Fusion 2.0 háttérvilágítás többzónás LED-ekkel és effektusokkal

AMD X570 lapkakészlet

Az AMD X570 lapkakészlettel ellátott alaplapok az új AMD Ryzen 3000 sorozatú processzorok számára készültek. Az egyedi fejlett teljesítmény- és hűtési formatervezés lehetővé teszi akár 16 magos processzorok maximális kihasználását.

Fejlett tápegység

Az energiaellátás architektúrája egy többfázisú kaszkádból áll, amely nagy stabilitást eredményez még magas működési frekvenciák esetén is. A kiváló minőségű alkatrészek használatának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az alaplap hosszú ideig képes működni nagy terhelés mellett .

Támogatás az XMP profilokhoz és a DDR4 memóriák széles körű támogatása

A jó alaplapnak támogatnia kell a DDR4 memóriamodulok sokféle típusát. A GIGABYTE szorosan együttműködik a világ minden tájáról származó memóriaszolgáltatókkal annak biztosítása érdekében, hogy a népszerű memóriamárka modulok kompatibilisek legyenek a GIGABYTE alaplapokkal. Fontos elem a 4400 MHz-ig terjedő XMP profiloktámogatása.

Többzónás világítás

Pontosan testreszabhatod az alaplapot a saját igényeid szerint. A teljes RGB támogatással és a Fusion 2.0-val teljes mértékben vezérelheted a beépített diódákat. Természetesen a kísérő effektekkel együtt.

Csúcskategóriás hangzás az ES9118 D / A konverterrel

A Realtek ALC1220-VB audió codec példátlan szintre hozza a játékélményt. Az intelligens fejhallgató-erősítő automatikusan felismeri a fejhallgató audiokészülékének impedanciáját, megakadályozva az olyan problémákat, mint az alacsony hangerő és a torzulás.

Intelligens rajongó

A Smart Fan 5 készülékkel biztos lehetsz abban, hogy a hűtés teljesen ellenőrzés alatt áll. Több hibrid ventilátorcsatlakozót kapsz, amelyek mind a feszültség, mind a PWM vezérlést támogatják, hogy az alaplap jobban megértse a vízhűtést

A GIGABYTE kiegészítők és szoftverek széles választékát kínálja minden játékos számára

Az alaplapon kívül a GIGABYTE a rendelkezésedre bocsátja a játék PC-jéhez szükséges kiegészítőket is. A cél előnye az egységes kialakítás, amelyet gyakran lenyűgöző RGB háttérvilágítás kísér. Az összes funkció egy központi alkalmazásból vezérelhető, amely segít mindent a saját igényeidhez igazítani.


Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X570 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X570 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Aorus Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A kepen rev1.0 van. De tenyleg rev1.0-as a most kaphato x570 Aorus Master es nem mar az uj rev1.2?

Üdv! Mikor várható vagy tudtok beszerezni a rev1. 2 est?

Kérdések és válaszok: GIGABYTE X570 AORUS MASTER
Kiegészítők: GIGABYTE X570 AORUS MASTER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE X570 AORUS MASTER. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE X570 AORUS MASTER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE X570 AORUS MASTER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE X570 AORUS MASTER.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ