A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

GIGABYTE X570 GAMING X

Termékkatalógus
GIGABYTE X570 GAMING X
4,5 7 értékelés
Alaplap - AMD X570, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 4266MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
Kód:  AGX570A1 Termékszám:  X570 GAMING X

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X570 GAMING X

Megfizethető GIGABYTE X570 GAMING X alaplap a Ryzen 3. generációs processzorához

A GIGABYTE X570 GAMING X alaplapot a legigényesebb felhasználók és tapasztalt overlockerek számára tervezték, akik arra törekszenek, hogy számítógépüket a lehető legnagyobb teljesítményre állítsák be. Az AMD X570 lapkakészlet nagyszerű választás a legerősebb játékgép építéséhez. Az alaplapnak négy DDR4 memóriahelye van,maximális kapacitása 128 GB. Van még egy két M.2 bővítőhely is a gyors SSD-hez. Az AMD AM4RYZEN 3000 processzorok felszerelhetők az AMD AM4 foglalatba.

A GIGABYTE X570 GAMING X alaplap főbb jellemzői

  • Kizárólag az AMD Ryzen 2 és a 3. generációs processzorok számára tervezték
  • Modern csatlakozóberendezés M.2 NVMe PCIe vagy USB 3.2 Gen 2 támogatással
  • Korszerű PCI Express 4.0 interfész
  • Támogatja az AMD Quad-GPU CrossFire és a 2-utas AMD CrossFire szoftvert
  • A legújabb ALC887 audiokodek a kiváló játék hangzásához
  • Smart Fan 5 ventilátor ventilátor leállítási funkcióval
  • Ingyenes streaming szoftver XSplit Gamecaster
  • Stílusos RGB Fusion 2.0 háttérvilágítás többzónás LED-ekkel és effektusokkal

AMD X570 lapkakészlet

Az AMD X570 lapkakészlettel ellátott alaplapok az új AMD Ryzen 3000 sorozatú processzorok számára készültek. Az egyedi fejlett teljesítmény- és hűtési formatervezés lehetővé teszi akár 16 magos processzorok maximális kihasználását.

Fejlett tápegység

Az energiaellátás architektúrája egy többfázisú kaszkádból áll, amely nagy stabilitást eredményez még magas működési frekvenciák esetén is. A kiváló minőségű alkatrészek használatának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a tábla hosszú ideig képes tartani nagy terhelés mellett.

Támogatás az XMP profilokhoz és a DDR4 memóriák széles körű támogatása

A jó alaplapnak támogatnia kell a DDR4 memóriamodulok sokféle típusát. A GIGABYTE szorosan együttműködik a világ minden tájáról származó memóriaszolgáltatókkal annak biztosítása érdekében, hogy a népszerű memóriamárka modulok kompatibilisek legyenek a GIGABYTE alaplapokkal. Fontos elem a 4000 MHz-ig terjedő XMP profiloktámogatása.

Többzónás világítás

Pontosan testreszabhatod az alaplapot a saját igényed dszerint. A teljes RGB támogatással és a Fusion 2.0-val teljes mértékben vezérelheted a beépített diódákat, természetesen a kísérő effektekkel együtt.

Smart Fan 5

A Smart Fan 5 készülékkel biztos lehetsz abban, hogy a hűtés teljesen ellenőrzésed alatt áll. Több hibrid ventilátorcsatlakozót kapsz, amelyek mind a feszültség, mind a PWM vezérlést támogatják, hogy az alaplap jobban megértse a vízhűtést

A GIGABYTE kiegészítők és szoftverek széles választékát kínálja minden játékos számára

Az alaplapon kívül a GIGABYTE a rendelkezésedre bocsátja a játék PC-hez szükséges kiegészítőket is. Az előnye az egységes kialakítás, amelyet gyakran lenyűgöző RGB háttérvilágítás kísér. Az összes funkció egy központi alkalmazásból vezérelhető, amely segít minden a saját igényeidhez igazíthatsz.


Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X570 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X570 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFire Technologies Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
ARGB LED Header, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE X570 GAMING X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE X570 GAMING X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE X570 GAMING X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE X570 GAMING X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE X570 GAMING X.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ