Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

GIGABYTE X99- Ultra Gaming

Termékkatalógus
GIGABYTE X99- Ultra Gaming
5 1 értékelés
Alaplap - Intel X99, 2x PCIe x16, 8x DDR4 3400, 10x SATA III, U.2, M.2, 6x USB 3.1 Gen 1, USB 3.1 Type-C, USB 3.1 Type-A, 2x GLAN, 7.1 csatornás audió, ATX, sc2011- 3
Kód:  AG158f0a Termékszám:  GA-X99-Ultra Gaming Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X99- Ultra Gaming

A GIGABYTE X99- Ultra Gaming, Intel X99 csúcskategóriás chipkészlettel felszerelt alaplapot arra terveztük, hogy a legjobb segítséget nyújtsa a csata megnyeréséhez. Az alaplap támogatja a beágyazott Intel® Core ™ i7 6950X Extreme Edition processzort.

Az Ultra Durable™ alaplapok, az Ultra Gaming X99-et beleértve maximális kitartásról és megbízhatóságról tesznek tanúbizonyságot. Ezt egy speciális fém felülettel, kéntartalmú vegyületeknek ellenálló ellenállásokkal és korrózióvédett csatlakozókkal érjük el. Várakozásra adhat okot a 8 rés a négycsatornás DDR4 memóriával, az USB 3.1 Type-C csatlakozó, az Inter® Turbo Boost Max 3.0 és a GIGABYTE UEFI DualBIOS™ is.

A fő előnyök

  • Csúcskategóriás alaplap gamer PC-khez
  • Tartós alkatrészek felhasználásával készült
  • RGB LED háttérvilágítás széles körű beállításokkal
  • Vízhűtés beépítésére alkalmas
  • Minden alkatrész a játékosok igényeinek megfelelően lett beépítve

Kiváló grafikus képességek és prémium hangkártya

A GIGABYTE X-99 Ultra Gaming segítségével elmerülhetsz a tökéletes virtuális valóság világában. Adott a lehetőség NVMe kapcsolódásra modern M.2 vagy U.2 csatlakozókon keresztül. Emellett az alaplap képes egyidőben két grafikus kártya támogatására is. Az Ambient Surround LED háttérvilágítás pedig gondoskodik a környezetről, egyenesen a történések középpontjába repítve Téged.

A rendkívüli Realtek ALC 1150 Multichannel Audio Codec hihetetlenül valóságos, mégis élvezhető hangélményt hoz el számodra. Ráadásul még magasabb jel-zaj viszonyban (SNR) is élvezheted ezt (akár 115 dB) A kiváló minőségű audió kondenzátorok a legjobb magas felbontású hangminőséget hozzák el számodra, aminek az eredménye valósághű hangeffektek lesznek, ami nem csak a rajongóknak fog tetszeni.

Remek alap egy gaming szörnynek

A  Killer™ E2400 egy fejlett illesztőprogram, aminek a célja az éppen legoptimálisabb adatkapcsolati beállítáok megtalálása. Az eredmény pedig a szokásos megoldásokhoz képest egy jobb játék- és médiaélmény.

A csatlakozási és tárolási lehetőségek természetesen megfelelnek a mai gamer PC-knek. Most tíz SATA III busz, emellett modern U.2 és M.2 csatlakozók is találhatók benne. Található még USB 3.1 Type-C csatlakozó is, ami szinte biztos, hogy a legelterjedtebb fogyasztói elektronikai csatlakozóvá vaálik majd a közeljövőben. Minden alkatrészt a várható extrém terhelésre tekintettel kiemelt odafigyeléssel készítettünk, így minden helyzetben biztosan számíthatsz majd rájuk.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Express Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Express Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE X99- Ultra Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE X99- Ultra Gaming . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE X99- Ultra Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Ultra Gaming X99-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Ultra Gaming X99-.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ