A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

GIGABYTE Z170X-UD5 TH

Termékkatalógus
GIGABYTE Z170X-UD5 TH
Alaplap Intel Z170, 1x PCIe x16 DDR4 3800 RAID SATA III, USB 3.1 Type-C (USB-C), M.2, HDMI, 7.1 csatornás audio, ATX, sc1151
Kód:  AG157z8p Termékszám:  GA-Z170X-UD5 TH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE Z170X-UD5 TH

Alaplap gyártó specifikációi GIGABYTE Ultra Durable tele van új technológiákat. Lépcsős 6. generációs Intel processzor család csoport Skylake kap kompromisszumok nélküli játék teljesítményét, hogy támogatni fogja az új generációs rendszer memória DDR4. Felkészültség az igazán hatalmas nagy grafikus kártyák melyek innovatív PCIe erősített burkolat anyaga rozsdamentes acél.

Az Intel Z170 chipkészlet nagyobb adatátviteli sebességet SSD keresztül csatlakozik a SATA Express (16 Gb / s), illetve M.2 (32 Gb / s). A GIGABYTE Z170X-UD5 kap egy jó alapot nabroušeného játékgépek.

legfontosabb jellemzői

  • Támogatás az Intel Skylake
  • Két új Thunderbolt csatlakozó 3
  • M.2 csatlakozó adatátviteli sebessége akár 32 GB / s
  • A maximális élvezet az online szerencsejáték keresztül Gigabit LAN port
  • Elvégzi való bevonása három grafikus kártya egyszerre (SLI és CrossFireX)
  • Speciális beállítások lehetővé teszik, hogy módosítsa tuningolás BCLK frekvenciatartomány 90 MHz-től 200 MHz-es
  • GIGABYTE UEFI DualBIOS

Az új generációs adat

A fedélzeten van ellátva csatlakozók jelenleg a leggyorsabban. Új Thunderbolt 3 ??használ egy pár modern USB csatlakozó C típusú a hátlapon, amely átviteli sebesség akár 40 Gb / s. Ez 2-szer több, mint az előző generációs Thunderbolt. Ezen kívül a csatlakozó lehetővé teszi, hogy csatlakozni akár két monitort szélsőséges 4K felbontású 60 FPS vagy egy monitor felbontása 5K. Az első képes sorbafuzését akár 12 eszköz (6 mindegyik csatlakozó).

Kiváló hangzás

A speciális lemez Realtek ALC1150 audio processzor, élvezheti a legjobb minőségű hangzást és valósághű térhatású hang professzionális játékosok. Élvezze kivételesen valósághű reprodukció nemcsak a hangszórók, de több mint a fejhallgató.

Intel GbE és cFosSpeed

A teljes hálózati forgalom a felelős kártya Intel adminisztrátor cFosSpeed. Všechna 3 síťová rozhraní spolupracují, aby poskytla co nejvyšší šířku pásma nejdůležitějšímu datovému provozu. Használhatja az összes hálózati útvonalakat a lehető legteljesebb, anélkül, hogy a teljesítmény.

Gateway az összes alkalmazás alaplapok

Között a mellékelt szoftver megtalálható, például a Gigabyte App Center, amely egy felület, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az összes lehetőséget alaplap. A közüzemi EasyTune könnyen borítani a processzor és a memória, alkalmazások Cloud Station viszont lehetővé teszi az adatok megosztását és ellenőrizzék a PC-n keresztül egy mobil telefon vagy tabletta bárhonnan.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE Z170X-UD5 TH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z170X-UD5 TH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE Z170X-UD5 TH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z170X-UD5 TH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z170X-UD5 TH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ