Akvizice ApF HU Shop roku

GIGABYTE Z370-HD3P

Termékkatalógus
GIGABYTE Z370-HD3P
4,7 7 értékelés
Alaplap - Intel Z370, DDR4 2666, SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, USB Type-C 3.1 Gen 1, Glan, D-Sub, DVI, HDMI, 7.1 csatornás hangkodek, ATX, LGA1151 (csak Coffee Lake)
Kód:  AGZ370a5 Termékszám:  Z370 HD3P Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE Z370-HD3P

Az Intel legújabb Coffee Lake architektúrás, nyolcadik Core i processzorgenerációja hosszú idő után jelentős előrelépést hozott. Immár a legkisebb Core i3 lapkák is négy valódi magot kapnak, a középkategóriás Core i5 sorozat tagjai hatmagosak a csúcs Core i7-esek hat magja pedig a Hyper-Threading lévén egyszerre akár tizenkét programszálat tud futtatni. Az új chipek fizikailag az előző két generáció LGA1151 foglalatába illeszkednek, de új vezérlőchip kell hozzájuk, például az Intel Z370.

Ilyennel szerelték fel a Gigabyte Z370-HD3P alaplapot, amit elsősorban a kedvező árú, Core i3 vagy Core i5 processzoros konfigurációkhoz ajánlanak.

A Gigabyte Z370-HD3P alaplap fő jellemzői

  • Intel Z370 vezérlőchip
  • Kizárólag Coffee Lake architektúrás, 8. Generációs Core i processzorokhoz
  • Minden modern csatolóval ellátták, beleértve az M.2-t és az USB 3.1 Gen2 Type-C-t
  • AMD CrossFire - akár két grafikus kártyát és négy grafikus processzort meg tud hajtani
  • Intel Gigabit Ethernet hálózati vezérlő játékhoz optimalizált adatátvitellel
  • Smart Fan 5 számos hőérzékelővel és szabályozható ventilátor csatlakozókkal
  • Fejlett Realtek ALC 1220 hangkodek fülhallgató előerősítővel
  • RGB Fusion vezérlés színváltó RGB LED szalagokhoz
  • Az alaplap nem támogatja a Skylake (6. Core i generáció) és Kaby Lake (7. Core i generáció) processzorokat

Költséghatékony alaplap Coffee Lake processzorhoz

A processzor után – sőt játékokban előtte – a legfontosabb, teljesítményt meghatározó komponens a hragikus kártya. A Gigabyte Z370-HD3P támogatja az AMD CrossFire technológiáját, melynek köszönhető két hosszú PCI Express foglalatába két Radeon grafikus kártya tehertő összesen akár négy grafikus processzorral. A DDR4 memóriát négy foglalat várja, akár 4000 MHz-es effektív tuningos órajelet is beállíthatunk. A platform egyik lényeges újítása az Intel Optane memória támogatása, ami a hagyományos merevlemezek gyorsítótáraként funkcionál.

Villámgyors adatátvitel

Lehetőségek tárházát kínálja az adattárolók számára a Gigabyte Z370-HD3P alaplap. A szokásos 6 darab, 6 Gb/s-os átviteli sebességre képes SATA 3.0 csatoló mellett két M.2 SSD foglalatot is kapunk még gyorsabb, PCI Express 3.0 x4 csatlakozókkal melyek 32 Gb/s-os tempót tudnak. A külső tárolókat az USB 3.1 kapuk várják, amelyek sebessége 10 Gb/s-on tetőzik. Természetesen modern, akár mobil eszközök töltésére használható USB Type-C aljzatot is találunk az alaplap hátulján.

Az RGB világítás kötelező kellék

Ma már szinte mindenki az interneten játszik, ezért egy jó gamer alaplapról nem hiányozhat a megfelelő hálózati modul. A Gigabyte alaplapjára Intel Gigabit Ethernet adaptere került, aminek a forgalma a cFosSpeed szoftverrel szabályozható, elsőbbséget adhatunk a játékos csomagoknak. Nagyban fokozza a játékélményt a megfelelő hangzás, erről a Relatek ALC1220 hangkodek gondoskodik. A 7.1 csatornás HD audio megoldás 120 dB jel/zaj viszonnyal büszkélkedik, és mivel a játékosok többsége fülhallgatót használ kifejezetten erre a célra való előerősítővel fejelték meg. Látványos, ma már a felső kategóriában szinte kihagyhatatlan kiegészítő az RGB világítás. A Gigabyte Z370-HD3P alaplap RGB Fusion tűsorán keresztül LED szalagot tud vezérelni.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE Z370-HD3P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z370-HD3P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE Z370-HD3P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z370-HD3P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z370-HD3P.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ