Shop roku Shop roku

Gigaset Elements ajtónyitás

Termékkatalógus
Gigaset Elements ajtónyitás
- a Gigaset Elements Starter Kit bővítménye, tápellátás: 1 x CR123
Kód:  GIG002 Termékszám:  S30851-H2511-R101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gigaset Elements ajtónyitás

A Gigaset Elements ajtónyitás érzékelő otthona felügyelete és ellenőrzése érdekében képes megkülönböztetni a normális ajtónyitást az erőszakos behatolástól. Illetéktelen behatolás gyanúja esetén az eszköz kiadja a parancsot a riasztó bekapcsolására, és információt küld okostelefonjára. A Gigaset Elements az új megoldás otthonának, irodájának vagy más védelmet igénylő objektumok távfelügyeletére. Az intelligens moduláris rendszer aktív segítséget nyújt otthona védelmében területvédő funkciójával, és a jövőben a rendszer további területek (pl. okos konnektor) irányába történő fejlesztése is várható.

 

Az érzékelőhöz iOS és Android rendszerekre ingyenesen letölthető alkalmazás tartozik, amely hozzáférést biztosít a teljes rendszerhez, az érzékelők beállításához és a távvezérléshez. 100 %-ban biztosítja a  hatékony és megbízható adatátvitelt, bárhol is tartózkodik. Erre garanciát jelent az eszköz magasfokú üzembiztonsága és alacsony energiafogyasztása. További előnye az érzékelők vezeték nélküli csatlakoztatása a fő egységhez falfúrás vagy kábelrendszer beépítése nélkül.


 

Jellemzők:

  • Hatékony és biztonságos adatátvitel
  • Akkumulátor élettartama 2 év (átlagos használat mellett)
  • Alacsony energiafogyasztás
  • CR123A 3 V-os lítium elem
  • Beltéri hatótávolság 50 m, nyílt terepen akár 300 m
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gigaset Elements ajtónyitás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset Elements senzor na dveře. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gigaset Elements senzor na dvere. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset Elements Türsensor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset Elements Türsensor.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ