Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gigaset Elements Security Starter Kit

Termékkatalógus
Gigaset Elements Security Starter Kit
Biztonsági rendszer - Tartalmaz egy vezérlő egységet, amelyhez vezeték nélkül kapcsolódnak az érzékelők, egy ajtónyitás érzékelőt és egy mozgásérzékelőt, alkalmazás okostelefonra
Kód:  GIG001 Termékszám:  L36851-H2500-B101

Gigaset Elements Security Starter Kit


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gigaset Elements Security

A Starter Kit mindent tartalmaz, amire szüksége van

Megkönnyíti az életét, bárhol is legyen

Biztos abban, hogy az otthona körül minden rendben van? A Gigaset Elements segítségével mindig nyomon követheti az okostelefonján, hogy éppen mi történik az otthonában. Nem kell semmitől sem tartania, az otthonát mindig biztonságban tudhatja. Mindezt egyszerűen a telefonja segítségével, bárhol és bármikor. 

A Gigaset Elements biztonsági rendszert pár perc alatt beszerelheti körülményes fúrás és kábelek telepítése nélkül.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Základna

A rendszer agya

Az Ön szeme és füle

A rendszer alapköve a vezérlő egység, amely automatikusan kommunikál az érzékelőkkel, és csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz.


Az internet kapcsolatnak köszönhetően azonnal ellenőrizheti az otthona aktuális helyzetét. Az okostelefonra telepíthető alkalmazás iOS és Android rendszeren is elérhető.


Intelligens ajtónyitás érzékelő

A bejárati ajtó védelméről ez a nem feltűnő érzékelő gondoskodik. Egy öntapadós ragasztószalag segítségével a kilincs fölé kell helyezni, és már kész is. Miután csatlakoztatta a vezérlő egységhez, fontos információkkal látja el Önt.


Először is, üzenetet küld az alkalmazáson keresztül, vagy e-mailben, ha az ajtó az Ön távollétében kinyílik. Meg tudja különböztetni azt is, hogy az ajtót kulccsal vagy erőszakkal nyitották ki.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Dveřní senzor

Megkülönbözteti a tolvajt a családtagtól


A jövő tele van lehetőségekkel

A mozgásérzékelő remek párost alkot az ajtónyitás érzékelővel. Két figyelmeztetés illetéktelen mozgás észlelése esetén már nagy biztonsági kockázatot jelent.

Az elkövetkező hónapokban az érzékelők újabb funkciókkal bővülnek, amelyek lehetővé teszik a szeretteivel való közvetlen kommunikációt, az otthonával kapcsolatos fontos információk gyűjtését, és az energia megtakarítást. Ne habozzon, és készüljön fel a jövő zseniális lehetőségeire!

Pohybový senzor

Semmi sem kerüli el a figyelmét

Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset Elements Security Starter Kit . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gigaset Elements Security Starter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset Elements Security Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset Elements Security Starter Kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ