Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Gigaset G-Tag helymeghatározó chip 5 darabos mix

Termékkatalógus
Gigaset G-Tag helymeghatározó chip 5 darabos mix
Bluetooth kulcskereső - helymeghatározó chip, 40 m-es távolságig, kompatibilis iOS és Android eszközökkel
Kód:  GIG007a7 Termékszám:  S30852-H2655-R121

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gigaset G-Tag helymeghatározó chip 5 darabos mix

Előfordult már Önnel is, hogy valamit letett valahova, majd elfelejtette, hogy hová is tette? A rohanó mindennapokban ez bizony nem egyedi eset. A Gigaset ezért most egy újdonsággal rukkolt elő, mely segíti Önt abban, hogy könnyedén és gyorsan találja meg autóját, csomagjait, vagy egyéb értékét. Semmi másra nincs szüksége, csak erre a helymeghatározó chipre és egy vele kompatibilis telefonra.

A G-Tag helymeghatározó  chip már kompatibilis a legtöbb modern telefonnal és táblagéppel. A legmodernebb Bluetooth 4.0-ás, drótnélküli technológiát használja, ezért hatótávolsága akár a 40 métert is elérheti. A könnyen cserélhető CR2030-as elem gondoskodik a megfelelő energiáról.

Legfontosabb jellemzői

  • kis helyen is elfér
  • nagy hatótávolság
  • könnyen cserélhető elem
  • rengeteg funkció

Miért egyedülálló?

Ha elfelejtette hová parkolt, ezzel a kicsi és megfizethető házikedvenccel gyerekjáték lesz megtalálni az autóját. Minden bizonnyal nagy hasznát veszi majd a reptéren is. Már nem szükséges a tömegen keresztül a csomagjaihoz tolakodnia, ugyanis a csomagban hagyott G-Tag folyamatosan tájékoztatja Önt a csomag helyzetéről. 

Már sosem hagyja otthon a kulcsait

Mindenkivel előfordult már, hogy az étteremben, a moziban vagy egyéb helyen felejtette fényképezőgépét, táskáját, vagy egyéb értékét. Rövid időn belül a helyszínre visszaérve nagyra fogja értékelni ennek a praktikus társnak a segítségét, mellyel gyorsan megtalálhatja fontos dolgait. Ez még nem minden! A kicsi szerkezet képes figyelmeztetni Önt arra is, hogy útra kelve sose hagyja otthon az autója vagy irodája kulcsait.?

Műszaki adatok:

méretek:
37 x 37 x 9,2 mm

súly:
12 g

elemek:
CR2030

mennyiség:
5

Szín:
mix

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gigaset G-Tag helymeghatározó chip 5 darabos mix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset G-Tag 5ks mix. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gigaset G-Tag 5ks mix. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset G-Tag 5 Stück Mix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset G-Tag 5 Stück Mix.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ