Shop roku 30 dnů na vrácení

Gigaset G-Tag zöld

Termékkatalógus
Gigaset G-Tag zöld
3,7 3 értékelés
Bluetooth kulcskereső - hatótávolsága akár 40 m, iOS és Android kompatibilitás
Kód:  GIG007a5 Termékszám:  S30852-H2655-R105

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gigaset G-Tag zöld

Gyakran elfelejtesz valamit, lerakod valahová, azután meg nem találod? A mai rohanó világban ez teljesen megszokott dolog. A Gigaset ezért dobta piacra ezt az újdonságot, amelynek segítségével könnyen és gyorsan találod meg értékeidet, az autódat vagy a csomagodat. Csupán egy kompatibilis okostelefonra, és erre a helymeghatározó chipre van szükséged.

A G-Tag helymeghatározó chip a legtöbb modern okostelefonnal és tablettel kompatibilis. A csúcsmodern Bluetooth vezeték nélküli 4.0 változat hatótávolsága akár 40 m is lehet. Egy könnyen cserélhető CR2030 elemmel működik.
 

Legfontosabb tulajdonságai

  • Kis helyigényű
  • Nagy hatótávolságú
  • Az elem cserélhető
  • Számos funkcióval rendelkezik

Egyedülálló

A kicsi és megfizethető kedvenc segítségével könnyedén megtalálod autódat akkor, ha elfelejted, hogy hol is parkoltál. Akkor is mindenképpen hasznos, amikor repülőn utazol. A chipnek köszönhetően nem kell a többi utassal együtt tolonganod a csomagkiadó szalagnál. A csomagodba tegyél egy G-Taget, és értesítést kapsz, amikor a csomagod megérkezik.

Nincs több otthon felejtett kulcs

Időnként mindenki az étteremben, a moziban vagy máshol felejti a fényképezőgépét, a táskáját vagy a pénztárcáját. Ha te is ilyen vagy, akkor ezzel a praktikus társsal gyorsan meg fogod találni elhagyott holmijaidat. De ez még nem minden. A chip figyelmeztetést küld arról is, hogy a kulcsot vedd ki az autóból, vagy otthon elindulásnál arról, hogy vidd a kulcsot magaddal.

Műszaki adatok:

Mérete:
37 x 37 x 9,2 mm

Tömege:
12 g

Elem:
CR2030

Mennyiség:
1

Színe:
zöld

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gigaset G-Tag zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset G-Tag zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gigaset G-Tag lokalizačný čip zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset G-Tag Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset G-Tag Grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ