A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Gigaset GS270+ Blue

Termékkatalógus
Gigaset GS270+ Blue
4,7 3 értékelés
Mobiltelefon - 5,2"-es kijelző, 1920 × 1080, IPS kijelző, 8 magos processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső tárhely, akár 128 GB kapacitású Micro SD, 13 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 5 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, 4G (LTE), Jack (3,5mm), Micro USB, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, kártyafüggetlen, gyorstöltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8,1,
Kód:  TL803b2 Termékszám:  A5B00101045391 Gyártó honlapja:

Gigaset GS270+ Blue

A telefon funkciói

149,5 mm

Gigaset GS270+

74 mm

Gigaset GS270+

8,95 mm

A telefon tömege: 160 g

Úhlopříčka displeje

5.2"

A kijelző átlója

Typ operačního systému

Google Android 8.1 Oreo

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

5000 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × Nano SIM

A SIM kártya típusa

Rozměry

74 × 149,5 × 8,95 mm

A telefon méretei (Sz × Ma × Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső memória

Typ kamerau

13 Mpx + 5 Mpx

Kamera

Připojení

LTE (4G)

A leggyorsabb internet

SD karta

microSD (akár 128 GB)

Memóriakártya slot

Váha

160 g

A telefon tömege


A kék színű Gigaset GS270+ egy nagyszerű felszereltséggel, magas teljesítménnyel, kényelmes és elegáns kivitelezéssel rendelkező, kedvezményes áron elérhető mobiltelefon. A modell még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel. Nagy kapacitású - 5 000 mAh-ás akkumulátorral büszkélkedhet, és a rendkívüli ellenállásának pedig a vetélytársai a nyomába sem érnek. Az ideális méretű IPS kijelző szintén lenyűgöző. Ezen kívül az előre telepített Google Android 8.1 Oreo operációs rendszer nyújtotta előnyöket is élvezheti.


A Gigaset GS270+ Blue mobiltelefon főbb jellemzői

  • 5000 mAh-s akkumulátor gyorstöltési funkcióval
  • Nyolcmagos processzor 1,5 GHz-es órajellel
  • IPS Full HD kijelző
  • 3 GB RAM / 32 GB ROM
  • 2.5D üvegborítás, amely védelmet nyújt a karcolásokkal, az ujjlenyomatokkal és a szennyeződésekkel szemben
  • Multifunkciós ujjlenyomat-olvasó
  • Google Android 8.1 Oreo operációs rendszer

A legjobb kijelzővel ellátott mobiltelefon

A Full HD (1920 x 1080 px) felbontással és IPS technológiával ellátott, 5.2”-os kijelző nagyszerű képmegjelenítést garantál. Ideális alapot nyújt a munkához, a játékokhoz és a multimédiás tartalmakhoz. A kép minden esetben tökéletesen éles és tiszta. A kijelző karcolások és egyéb károsodások elleni védelméről a 2.5D ívelt üvegborítás gondoskodik. Ezen felül megakadályozza az ujjlenyomatokat és a szennyeződések megjelenését is. A Gigaset vállalat speciális kijelző technológiájának köszönhetően a mobiltelefon mindössze 8.95 mm vastagságú.


Két kiváló minőségű kamera

A kellemes látványt nyújtó külső mellett a gyönyörű képek és videók is a Gigaset GS270+ mobiltelefon nagyszerű jellemzői közé tartoznak. A készülék hátoldalán egy 13 Mpx-es, automatikus fókusszal, LED vakuval és számos funkcióval – mint például kézmozdulatokkal történő szabályozás, színeffektek vagy kép a képben (PIP) – ellátott kamera található, míg az előlapon szelfik készítésére és videohívások lebonyolítására alkalmas, 5 Mpx-es kamera foglal helyet.



Nagy kapacitású akkumulátor

A Gigaset GS270+ nagy kapacitású, 5 000 mAh-s akkumulátorral dicsekedhet, amely készenléti üzemmódban akár több hétig tartó élettartamot ígér. A mobiltelefon támogatja az OTG-t, azaz power bank-ként is használható, és ezáltal könnyedén feltöltheti vele a többi elektronikus készülékét. Ezen felül a GS270+ mobiltelefonhoz külső USB eszközöket, mint például egeret vagy billentyűzetet is csatlakoztathat. A gyorstöltési funkciót Ön is minden bizonnyal értékelni fogja.


A Gigaset GS270+ prémium olvasóval van ellátva

A mobiltelefon hátoldalán található ujjlenyomat-olvasó nem csak egy egyszerű olvasó. Ez ugyanis számos hasznos funkcióval rendelkezik. Amellett, hogy az elhelyezése ideális, akár öt különböző ujjlenyomat felismerésére is képes. Ennek köszönhetően a segítségével nem csak a telefonját oldhatja fel, hanem az egyes ujjlenyomatokhoz meghatározott funkciókat – mind például a hívásindítást, a fényképezést vagy az ébresztés kikapcsolását – rendelheti hozzá. A felhasználói kényelmet a Smart Draw funkció fokozza, amely 1-8 betű lerajzolásával oldja fel a képernyőt. A képernyőkép rögzítéséhez húzza le három ujját a kijelző tetejétől az aljáig.


A mobiltelefon ideális a munkához és a szórakozáshoz is

A slotot használhatja két Nano SIM kártyához vagy esetleg egy SIM és egy microSD kártyához. A memória kapacitása legfeljebb 128GB-ig bővíthető, amely elegendő helyet biztosít 55 000 fénykép, 18 000 zeneszám vagy 30 HD film számára.

Természetesen a gyors, 300 Mbps sebességű Cat 6 LTE is rendelkezésre áll, amely kiválóan alkalmas nagymennyiségű adatok továbbításához vagy HD filmek streameléséhez. Továbbá a Gigaset GS270+ esetében az új VoWiFi és VoLTE hívás üzemmódok is elérhetőek.


Paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
149,5 mm Kész!
Szélesség
74 mm Kész!
Mélység
8,95 mm Kész!
Súly
160 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2,2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
3 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,5 GHz (1 500 MHz) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gigaset GS270+ Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset GS270+ modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gigaset GS270+ Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset GS270+ Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset GS270+ Blue.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ