Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Gigaset Keeper fehér

Termékkatalógus
Gigaset Keeper fehér
Bluetooth kulcskereső - akár 30m hatótáv, Bluetooth 4.0, LED fény, hangjelzés, Android és iOS kompatibilis
Kód:  GIG007a9 Termékszám:  S30852-H2755-R102

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gigaset Keeper fehér

Előfordult már Önnel is, hogy valamit letett valahova, majd elfelejtette, hogy hová is tette? A rohanó mindennapokban ez bizony nem egyedi eset. A Gigaset ezért most egy újdonsággal rukkolt elő, mely segíti Önt abban, hogy könnyedén és gyorsan találja meg autóját vagy egyéb értékét. Semmi másra nincs szüksége csak erre a helymeghatározó chipre és egy vele kompatibilis telefonra.

Legfontosabb jellemzők

  • Kisméretű helymeghatározó chip
  • IPX7 burkolat (merülési mélység 1 méterig, 30 percig)
  • Hozzáadott gomb, LED és hangjelzés
  • működési távolság akár 30m
  • cserélhető elem
  • Alkalmazások az Android és iOS rendszerekre
  • rengeteg funkcióval

Továbbfejlesztett modell

Ezzel a kicsi és könnyen megfizethető aprósággal könnyedén megtalálhatja autóját, ha elfelejtette, hogy pontosan hová is parkolt. Minden bizonnyal nagy hasznát veszi majd a reptéren is. Már nem szükséges a tömegen keresztül a csomagjaihoz tolakodnia, ugyanis a csomagban hagyott Keeper tájékoztatja Önt a közeledő csomagról. Az újonnan hozzáadott gomb segítségével gyorsan megtalálhatja elhagyott telefonját, egyetlen gombnyomás a Keeperen, és amennyiben telefonja a hatótávolságon belül helyezkedik el, csörögni fog.

Már sosem hagyja otthon a kulcsait

Mindenkivel előfordult már, hogy az étteremben, a moziban vagy egyéb helyen felejtette fényképezőgépét, táskáját, vagy egyéb értékét. Rövid időn belül a helyszínre visszaérve nagyra fogja értékelni ennek a praktikus társnak a segítségét, mellyel gyorsan megtalálhatja fontos dolgait. Ez még nem minden! A kicsi szerkezet képes figyelmeztetni Önt arra is, hogy útra kelve sose hagyja otthon autója vagy irodája kulcsait.?

Széles körű alkalmazhatóság

A helymeghatározó  chip már kompatibilis a legtöbb modern telefonnal és táblagéppel. A legmodernebb Bluetooth 4.0-ás drótnélküli technológiát használja, ezért hatótávolsága akár a 30 métert is elérheti. A könnyen cserélhető CR2032-es elem gondoskodik a megfelelő energiáról.

Műszaki adatok:

A kapcsolat típusa:
Bluetooth 4.0 (akár 30 méterig)

Méretei:
37 × 37 × 9,2 mm-es

Tömege:
12 g

Elem:
CR2032

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gigaset Keeper fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset Keeper bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gigaset Keeper biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset Keeper Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset Keeper Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ