GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia 100 ml

Termékkatalógus
GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia 100 ml
4,7 10 értékelés
Parfüm szett - a szett tartama: EDP 100 ml + testápoló 75 ml - 15 880 Ft/100 ml
Kód:  KPFF883a Termékszám:  3660732004010 Gyártó honlapja:

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia 100 ml

A Giorgio Armani Acqua di Gioia ajándékszett Giorgio Armani Acqua di Gioia parfümöt és Giorgio Armani Acqua di Gioia testápolót tartalmaz. A parfüm kellemes, üde illata megegyezik a testápolóéval, így remek ajándék, amely minden nőnek garantáltan örömet szerez.

Giorgio Armani Acqua di Gioia EDP (100 ml)

A tenger hullámai és a nyári szellő lenyűgözően üde illatát a citruslevelek, valamint a zöld menta jegesen friss tónusai szövik át. A jázmin gyengéd illatát és a bazsarózsa csábítóan játékos tónusait a rózsabors enyhén fűszeres jegyei egészítik ki. A természet harmonizáló tónusait a virginiai cédrus járja át illatával, továbbá a nádcukor egy cseppnyi édességet csempész a parfümbe.

Ez a finom, mégis egyedi és semmi mással össze nem téveszthető illat cédrusos alapjának köszönhetően rendkívül tartós, így jelenlétét egész nap élvezheti. A parfüm modern, aktív nőknek ajánlott, akik a tisztaság, a frissesség és a szabad természet illatát részesítik előnyben.

E csodálatos illat remek kísérője lesz munkahelyén, sportolás vagy kikapcsolódás közben, vagy akár az esti társasági összejövetelen is. Az illat minden alkalommal a frissesség csábító fátylába burkolja Önt, s ennek köszönhetően tökéletesen lazának és magabiztosnak érezheti magát a parfüm viselete során. Élvezze Ön is a teljes magabiztosság érzetét, hozza felszínre természetes női csáberejét!
 
Összetétel:

Fej: citrom, menta
Szív: jázmin, rózsabors, bazsarózsa
Alap: virginiai cédrus, cukor, balzsamos szuhar

Giorgio Armani Acqua di Gioia testápoló (75 ml)

E kozmetikai készítményt a bőr ápolására és puhábbá tételére fejlesztették ki. Használata után bőre selymesen lágy, friss és tökéletesen hidratált lesz. A parfümmel megegyező, kellemes, diszkrét és üde illatú testápoló hosszú ideig és mélyen átjárja bőrét.

 

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
175 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIORGIO ARMANI Acqua Di Gioia EdP Set 175 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia 100 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ