A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler

Termékkatalógus
Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler
Fényképezőgép állvány - GH2781TQD központi gömbfej, min. magassága 35 cm, max. magassága 154 cm, max. terhelés 7 kg
Kód:  GTZ2002a1 Termékszám:  GK2580TQDGC2PR Gyártó honlapja:

Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler

A Gitzo cég közel 100 éves múltra tekint vissza, és több, mint 60 éves tradíciója van az állványok, állványfejek és támogató rendszerek gyártása terén. A Gizto cég a saját szakterületén a vezető helyen szerepel és nagyon jó minőségű, precíz kialakítású állványokat gyárt.

A Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler szettet a professzionális fotósoknak szánták, akik világszerte utaznak. A Gitzo Gitzo GT2542T Traveler négyrészes, szénszálas állványból, GH2781TQD Traveler gömbfejből, valamint a GC2202T állványtokból áll a szett.

A Traveler széria kiemelkedik a minimális tömegével, valamint a nagyon kompakt és tökéletes kivitelezésével. Az állvány 200-300 milliméteres gyújtótávolságú objektívekhez alkalmas.

Legfontosabb jellemzői

  • Profi szett a piacvezetőtől
  • Tartalmaz: állvány és állványfej
  • Különösen alkalmas az utazók számára
  • Szilárd szerkezetű szénszálas állvány
  • Két szögben állítható lábak
  • Alacsony tömeg

Univerzális fej

A gyorskioldós központi gömbfej D típusú gyors cseretalppal van ellátva. A hibrid kiterjesztés kompatibilissé teszi a legtöbb Acra-Swiss, Gitzo C profil és egyéb gyártótól származó talppal. A fej lecsavarozható, és lecserélhető a csomag részét képező rögzítőlemezzel, így bármely más fej is csatlakoztatható.

Egyedülálló szénszálas szerkezet

A Carbon 6X technológia segítségével készült szénszálas csövek a legfejlettebbek a piacon. Ez a technológia biztosítja a szerkezet nagy szilárdságát, a görbülés mentességet, emellett kiválóan csillapítja a rezgéseket. Egy egység 28 milliméteres átmérőjű cső elkészítéséhez 1,5 millió 7 µm nagyságú szénszálat használtak.

Rendkívül kompakt

A Gitzo GT1545T Traveler összecsukására egy olyan rendszert alkalmaztak, amely 180 fokban elforgathatja a lábakat. Végeredményként a központi rúd és az állványfej az összecsukott lábak közé kerül, így jelentősen csökkentve az állvány hosszát összecsukott állapotban. Ennek a rendszernek köszönhetően az állvány nagyon kompakt és könnyen hordozható.

G-Lock zár

Az állvány egyedülálló G-Lock zárral rendelkezik. Ez a mechanizmus teljesen át lett alakítva és most 20 %-kal nagyobb merevséget ért el, továbbá gyorsította a manipulációt. A Gravity Lock funkció azzal a súllyal dolgozik, amely a függőleges irányban hat az állvány lábaira. Minél nagyobb a terhelés, annál erősebb a zár.

Tartós táska

Az anyag tartós rip-stop nylonból készül, rugalmas neoprénnel kombinálva. A praktikus zseb a személyes tárgyak és kiegészítők tárolásához használható. A levehető vállpánt szintén a csomag része.

Több információ:

Sorozat: Traveler
Anyaga: Carbon 6X
Egyes lábak átmérője (mm): 28, 24, 20, 16
A szakaszok száma: 4
Központi rúd: gyorszáras
Minimális magasság (cm): 35
Magasság központi rúd nélkül (cm): 130
Állvány magasságai szintje (m): 1,3
Állványfej: beépített GH2781TQD
Rögzítő rendszer: QD
Cseretalp típusa: GS5370SD

Paraméterek

Állvány típusa
Tripod Kész!
Max. magasság
154 cm Kész!
Szállítási magasság
43 cm Kész!
Max. terhelhetőség
7 kg Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!

Típus

Állvány típusa
Tripod Kész!

Tulajdonságok

Max. magasság
154 cm Kész!
Szállítási magasság
43 cm Kész!
Max. terhelhetőség
7 kg Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!
Állványmenet
1/4" Kész!

Anyag

Anyag
Karbon Kész!

Állványfej

Állványfej típusa
Golyós Kész!

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok
Gyorskioldó lemez, Tok Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gitzo GK2580TQDGC2PR Traveler.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ