A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Gitzo GT0542 Mountaineer

Termékkatalógus
Gitzo GT0542 Mountaineer
Fényképezőgép állvány - állványfej nélkül, min. magassága 14 cm, max. magassága 137 cm, max. terhelhetősége 8 kg
Kód:  GTZ1055a1 Termékszám:  GT0542 Gyártó honlapja:

Gitzo GT0542 Mountaineer

A minőségi állvány egy elengedhetetlen tartozék minden professzionális, de gyakran még az amatőr fényképészek számára is. A Gitzo GT0542 Mountaineer állvánnyal még a legigényesebb felhasználók is elégedettek lesznek. Ez egy kompakt állvány, amelynek összerakott állapotban a legrövidebb a hosszúsága ebben a sorozatban. Az állvány lába szén csövekből készült Carbon eXact technológiával. Ez a technológia jelentős mértékben növeli az állvány merevségét és szilárdságát. A vezérlőgyűrűs Ground Set Level rendszer lehetővé teszi, hogy nagyon alacsonyan fényképezzen a terep felett, központi rúd nélkül. A gyorskioldó reverzibilis központi rúd az állvány részét képezi. A lábakat három szögben mozgathatja, és nem hiányozhatnak a speciális G-Lock Ultra zárak sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű 4 szekciós szén állvány
  • Gyorskioldós központi rúd
  • Kompakt, könnyű és szilárd
  • Carbon eXact technológiával készült lábak szén csövekből
  • A lábakat három szögben állíthatja be
  • Az állvány lábait gravitációs rendszer rögzíti
  • A lábak elfordulása elleni rendszer felgyorsítja az állvány felállítását
  • Ground level set zárral, így alacsonyan a terep felett is fényképezhet
  • Praktikus akasztó súlyra
  • Maximális terhelhetőség: 8 kg

Egyedülálló szénszerkezetet

A forradalmi technológiával, szénszálakból készült csövekből álló konstrukció nagyobb merevséget és szilárdságot nyújt az állvány lábainak. A Carbon eXact csövek a korábbi módszerekkel készült csövekkel szemben abban egyedülállók, hogy a cső átmérőjétől függően optimalizálják a szálak összetételét. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a kisebb átmérőjű csövek esetében mindössze 5 µm átmérőjű HM szálakat használnak, tehát egy azonos térfogatú csőbe 40 %-kal több szál kerül keresztezett rétegekben, amely növeli a cső keménységét.

G-lock Ultra és ALR

Az állványt egyedi G-Lock Ultra zárakkal szerelték fel, amely tökéletes ergonómiát és keménységet nyújt. Ráadásul felgyorsítja az állvány kezelhetőségét, és megakadályozza az apró szennyeződések behatolását a mechanizmusba. A Gravity Lock funkció a tömeggel dolgozik, amely függőlegesen hat az állvány lábaira. Minél nagyobb a súly, annál erősebben zár.

Az Anti-Leg-rotation egy hasznos rendszerlábak elfordulása ellen, hogy megkönnyítse az állvány felállítását és összerakását. Aretációs hüvelyek alapelvén működik, amelynek köszönhetően még az 5 szekciós állványt is kevesebb, mint 15 másodperc alatt felállíthatja.

Ground Level Set zárral

A Ground Level Set a rendszer fejlesztésének végén áll, amely lehetővé tenné a központi rúd kezelését és a fényképezést alacsonyan a föld felett, a fényképezőgép eltávolítása nélkül. Az eredmény egy egyszerű aretációs lemez a felső lemez alatt, amely szabadon hagyja a központi rudat, míg a felső lemez a felszerelt fejjel és fényképezőgéppel szilárdan a helyén marad. A fényképészek számára a haszon teljesen világos - a munka gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb lesz.

Maximális magasság:
137 cm

Minimális magasság:
14 cm

Maximális terhelhetőség:
8 kg

Tömeg:
1,12 kg

Hosszúsága összecsukva:
48 cm

 

Paraméterek

Állvány típusa
Tripod Kész!
Max. magasság
137 cm Kész!
Szállítási magasság
48 cm Kész!
Max. terhelhetőség
8 kg Kész!
Tömeg
1,12 kg Kész!

Típus

Állvány típusa
Tripod Kész!

Tulajdonságok

Max. magasság
137 cm Kész!
Szállítási magasság
48 cm Kész!
Max. terhelhetőség
8 kg Kész!
Tömeg
1,12 kg Kész!

Anyag

Anyag
Karbon Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gitzo GT0542 Mountaineer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gitzo GT0542 Mountaineer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gitzo GT0542 Mountaineer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gitzo GT0542 Mountaineer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gitzo GT0542 Mountaineer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ