Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Gmobi Multi-port USB-C Hub HDMI a Ethernet Rose Gold

Termékkatalógus
Gmobi Multi-port USB-C Hub HDMI a Ethernet Rose Gold
5 1 értékelés
USB Hub - 1x USB-C, 3x USB 3.0, 1x HDMI, 1x GLAN port, 1x foglalat SDHC kártyákhoz, 1 foglalat Micro SDHC kártyákhoz, hot plug & play
Kód:  EAMI2c1 Termékszám:  GM-GN30H-RGold Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gmobi Multi-port USB-C Hub HDMI a Ethernet Rose Gold Megszűnt

Gmobi Multi-port USB-C Hub HDMI a Ethernet Rose Gold

Szeretné bővíteni a MacBook vagy Ultrabook csatlakozási lehetőségeit? Ez a sokoldalú GMob elosztó pontosan ezt a lehetőséget kínálja. Könnyedén csatlakoztathatja a számítógépéhez a modern C-USB porton keresztül mindenféle meghajtó telepítése nélkül a hot plug & play funkciónak köszönhetően. Így azonnal rendelkezésre áll a 3 USB 3.0 port normál használatra, az 1 HDMI port pedig a kiegészítő monitor vagy televízió csatlakoztatásához akár 4K-s minőségű támogatással és az 1 GLAN port, amely a számítógépét  kábelen keresztül. köti össze az internettel. Ezen túlmenően, ez az elosztó bemeneti kártyanyílást kínál az SD és micro SD kártyáknak, amelyek egyszerre.használhatók. Ráadásul mindez a kiváló Apple stílusú formai megjelenésben érhető el.

Legfontosabb jellemzők

  • Sokoldalú alkalmazási lehetőség
  • Jellemző a hot plug & play
  • Lenyűgöző sebességgel rendelkezik
  • Kompakt mérete van és a magas minőségi szintű feldolgozást biztosítja
  • LED kijelző

Bemenetek:

  • 3 x USB 3.0
  • 1 x HDMI
  • 1 × GLAN
  • 1 x Micro SDHC
  • 1 x SDHC
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gmobi Multi-port USB-C Hub HDMI a Ethernet Rose Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gmobi Multi-port USB-C Hub HDMI a Ethernet Rose Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gmobi Multi-port USB-C Hub HDMI a Ethernet Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gmobi Multi-Port-USB-C-Hub HDMI und Ethernet - Rose-gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gmobi Multi-Port-USB-C-Hub HDMI und Ethernet - Rose-gold.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ