AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Goddess DFE1267DW10 szabadonálló mosogatógép

Termékkatalógus
Goddess DFE1267DW10 szabadonálló mosogatógép
4,6 5 értékelés
Mosogatógép - 12 teríték, A +++ / A / A energiaosztály, 6 program, Gyors program, 3in1 tisztítótabletta funkció, féltöltet, AQUASTOP vízvédelem, állítható magasságú felső kosár, összehajtható részekkel ellátott alsó kosár, 1-24 órás késleltetett indítási lehetőség, LED kijelző, fehér kivitelezés
Kód:  FAP3743c Termékszám:  GODDFE1267DW10

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Goddess DFE1267DW10 szabadonálló mosogatógép

Bemutatjuk a Goddess energiatakarékos és rendkívül hatékony, 6 mosogatási programmal rendelkező, 12 teríték tisztítására alkalmas, modern funkciókkal ellátott mosogatógépét. Gazdaságos működésének köszönhetően, 231 kWh-s éves átlagfogyasztásával a készülék az A +++ energiahatékonysági osztályba tartozik. A mosogatógép egy másik vitathatatlan előnye a rendkívül alacsony zajszint, amely nem haladja meg a 47 dB-t. A Goddess DFE1267DW10 1-24 órás késleltetési lehetőséggel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy későbbre halaszd a mosatlan edények megtisztítását. A mosogatási ciklus véletlenszerű elállításának megelőzése érdekében a készülék biztonsági gyerekzárral is el lett látva.

Legfontosabb jellemzői

  • AquaStop vízvédelmi technológia, amely vízszivárgás vagy károsodás esetén azonnal elzárja a vízellátást
  • A precíziós kidolgozottságú belső rész 12 teríték megtisztítására alkalmas
  • A lehető legjobb, A +++ energiaosztályba tartozik
  • Rendkívül alacsony zajszint (47 dB)
  • Gyermekzár a beállítások véletlenszerű átállítása ellen
  • Maximum 6 mosogatási program
  • Áttekinthető LED kijelző

Személyre szabható mosogatás

A modern, szabadonálló Goddess mosogatógép 6 kiváló mosogatási programmal rendelkezik. Választhatod például az enyhén szennyezett edények számára alkalmas "Finom", vagy az erősen szennyezett edények mosogatásához szükséges "Intenzív" programot, amely három öblítést követően 60 °C-os mosogatási hőmérsékleten biztosítja a hatékony tisztítást. Ha mindössze 1 órád van arra, hogy elmosogasd a kevésbé szennyezett edényeidet, akkor válaszd a 60 perces programot. A normál szennyezettségű edények, illetve lábasok, tányérok, poharak és serpenyők számára az "Eco" program használata ajánlott. Ha igazán gyors eredményre van szükséged szárítás nélkül, akkor erre a "Gyors" program a legalkalmasabb, amely 40 °C-on, 45 perc alatt varázsolja tisztára a mosatlanod minden egyes darabját. Végül, de nem utolsó sorban pedig érdemes megemlíteni a rövid öblítést biztosító "Előmosás" programot.

Intuitív és könnyű kezelhetőség

A készülék kezelése az áttekinthető LCD kijelzőnek köszönhetően rendkívül egyszerű: segítségével mindig minden információval el leszel látva a mosogatási ciklussal, valamint a hátramaradó idővel kapcsolatban. Emellett a só- és öblítőszerhiányról is innen tájékozódhatsz. A Goddess mosogatógép állítható magasságú felső kosárral, valamint összehajtható részekkel ellátott alsó kosárral lett felszerelve. A készülék egyik nagyszerű előnye a zóna mosás, amelynek során kiválaszthatod, hogy csak a felső, vagy csak az alsó kosárban menjen végbe a mosogatási folyamat.

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Mosogatógép típusa
Szabvány Kész!
Mosogatógép elhelyezése
Szabadon álló Kész!
Mosogatás funkciók
Késleltetett indítás Kész!
Mosogatógép biztonsági funkciói
Gyerekzár, Túlcsordulás elleni védelem Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa
Szabvány Kész!
Mosogatógép elhelyezése
Szabadon álló Kész!

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók
Késleltetett indítás Kész!
Mosogatógép biztonsági funkciói
Gyerekzár, Túlcsordulás elleni védelem Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Kijelző, Állítható kosarak Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága
85 cm Kész!
Mosogatógép szélessége
60 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
60 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Goddess DFE1267DW10 szabadonálló mosogatógép Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GODDESS DFE1267DW10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Goddess DFE1267DW10.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ