Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gogen BS 074BL kék

Termékkatalógus
Gogen BS 074BL kék
4,5 18 értékelés
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli, Bluetooth V2.1 + EDR, beépített újratölthető 500mAh akkumulátor, üzemideje három óra egy töltéssel, frekvenciatartománya: 90 Hz - 20 kHz, 1x3W hangszóró, kék
Kód:  WG975a1 Termékszám:  GOGBS074BL Gyártó honlapja:

Gogen BS 074BL kék

le
Gogen BS 074BL

Egy igazi (úti)társ

Kompakt vezetéknélküli hangszóró beépített akkumulátorral, amely könnyen és magas minőségben teszi lehetővé az audio lejátszást otthon vagy útközben. Összehasonlítva a hangszórókkal, amelyek be vannak építve a notebookba, tabletbe vagy a telefonba sokkal erőteljesebb és jobb hang minőséget nyújt. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően, a Gogen vezetéknélküli hangszóró nagyszerű útitársa lesz. Kis mérete ellenére az eszköz nagy teljesítménnyel és tökéletes hangminőséggel büszkélkedhet, így könnyedén helyettesítheti akár a gyenge notebook vagy mobiltelefon hangszórót is. További előnye az energiatakarékos akkumulátor és az elegáns, háttérvilágítással rendelkező hangszóró kialakítás. Kis méretének köszönhetően ez az eszköz igazi társa lesz, bármilyen felfedező útra is indul!


Főbb funkciók

  • Stílusos hordozható hangszóró
  • Beépített akkumulátor
  • Vezeték nélküli Bluetooth zene lejátszás
  • Univerzális 3,5 mm-es audio bemenet
  • Telefon kihangosítási opció (beépített mikrofon)
  • Teljesítmény: 1 x 3W

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074BL

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074BL

Vezeték nélküli zene lejátszás

Élvezheti a zenét mindennemű vezeték nélkül. Ne fogja vissza magát, hiszen zenéit a Bluetooth interfészen keresztül, akár 9 méteres távolságból is lejátszhatja. Most végre bárhol élvezheti a kedvenc zenéit! Csak csatlakoztassa az okostelefonját vagy tabletjét a hangszóróhoz és már indulhat is a buli! A hangszórót Bluetoth nélkül az univerzális 3,5 mm-essel virtuálisan bármely asztali számítógépről és kézi kezelésű lejátszóról használhatja.


Beépített, újratölthető akkumulátor

Legalább 3 órán keresztül hallgathatja a zenéit a beépített, újratölthető akkumulátornak köszönhetően. A lejátszási idő a hangerősségtől függ. Ha az akkumulátort, szeretné újratölteni, akkor egyszerűen csatlakoztassa a készüléket egy USB csatlakozóhoz. Töltés közben, mindenféle korlátozás nélkül hallgathaja a zenéit.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074BL

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
 Gogen BS 074BL

Telefonhívás kezdeményezési lehetőség

Csatlakoztassa a mobiltelefonját, és használja a beépített mikrofont - így hangszórója kihangosítóként működik. Ennek a funkciónak a legnagyobb előnye az, hogy akár konferencia beszélgetések is kezelhetők, amelyhez virtuálisan bárki csatlakozhat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen BS 074BL kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen BS 074BL modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen BS 074BL modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen BS 074BL Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen BS 074BL Blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ