Shop roku Akvizice ApF HU

Gogen BS 074P rózsaszín

Termékkatalógus
Gogen BS 074P rózsaszín
4,6 18 értékelés
Bluetooth hangszóró - Vezeték nélküli, Bluetooth V2.1 + EDR, beépített újratölthető 500mAh akkumulátor, üzemideje három óra, frekvenciatartománya 90 Hz - 20 kHz, hangszórója 1x3W, rózsaszín
Kód:  WG975a2 Termékszám:  GOGBS074P Gyártó honlapja:

Gogen BS 074P rózsaszín

le
Gogen BS 074

Egy igazi (úti)társ

Kompakt méretének és beépített akkumulátorának köszönhetően ez a Gogen vezeték nélküli hangszóró nagyszerű útitársad lesz. Kis mérete ellenére az eszköz nagy teljesítménnyel és tökéletes hangminőséggel büszkélkedhet, így könnyedén helyettesítheti akár a gyenge notebook, vagy mobiltelefon hangszóródat is. További előnye az elegáns, színes háttérvilágítással rendelkező hangszóró kialakítás. 


Főbb funkciók

  • Stílusos hordozható hangszóró
  • Beépített akkumulátor
  • Vezeték nélküli Bluetooth zene streaming 
  • Univerzális 3,5 mm-es audio bemenet
  • Telefon kihangosítási opció (beépített mikrofon)
  • Teljesítménye 1 x 3W

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074P

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074P

Vezeték nélküli zene streaming

Ne fogd vissza magad, hiszen a zenéidet a Bluetooth interfészen keresztül akár 9 méteres távolságból is streamelheted. Most végre bárhol élvezheted a kedvenc zenéidet! Csak csatlakoztasd az okostelefonodat vagy a tabletedet a hangszóróhoz, és indulhat is a buli!


Beépített újratölthető akkumulátor

A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően legalább 3 órán keresztül hallgathatod a zenéidet. A lejátszási idő függ a hangerősségtől is. Ha szeretnéd újratölteni az akkumulátort, egyszerűen csatlakoztasd a készüléket egy USB port-hoz. Töltés közben mindenféle korlátozás nélkül hallgathatod a zenéidet.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074P

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074P

Telefonálás lehetősége

Csatlakoztasd mobiltelefonodat, és használd a beépített mikrofont - így a hangszórót kihangosítóként is használhatod. Ennek a funkciónak a legnagyobb előnye az, hogy akár konferencia beszélgetéseket is kezelhetsz, amelyhez virtuálisan bárki csatlakozhat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen BS 074P rózsaszín
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen BS 074P růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen BS 074P ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen BS 074P rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen BS 074P rosa.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ