Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gogen BS 115 STREET B fekete-kék

Termékkatalógus
Gogen BS 115 STREET B fekete-kék
4,8 5 értékelés
Bluetooth hangszóró - NFC, IPX6 szabvány, 1000 mAh-s újratölthető akkumulátor, AUX bemenet, frekvenciatartomány: 80 Hz - 18 kHz, teljesítmény: 2x 3 W
Kód:  WG975d1 Termékszám:  GOGBS115STRB Gyártó honlapja:
Gogen BS 115 STREET B fekete-kék Megszűnt

Gogen BS 115 STREET B fekete-kék

Gogen BS 115 STREET B černo-modrý
Gogen BS 115 STREET B černo-modrý

NFC

Gogen BS 115 STREET B černo-modrý

IPX6

Gogen BS 115 STREET B černo-modrý

Újratölthető elem

Gogen BS 115 STREET B černo-modrý

Nagyszerűen néz ki

Gogen BS 115 STREET B černo-modrý

Széleskörű zenei forrás

A Gogen BS 115 STREET B fekete-kék vezeték nélküli hangszóróhoz egyszerűen csatlakoztathatod kedvenc zenelejátszódat a Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével. Természetesen a klasszikus AUX bemenet is elérhető a kapcsolódáshoz. Az NFC technológia gondoskodik a Gogen BS 115 STREET B hangszóró és a mobiltelefon igazán könnyű és gyors párosításáról. A csomag tartalmaz egy mikro USB töltőkábelt és egy 3,5 mm-es jack csatlakozót is.

A Gogen hangszóró, amely egyetlen buliról sem hiányozhat

Ha szeretnéd az egész szobát, utcát vagy játszóteret kitölteni a zenével, akkor a GOGEN BS 115 STREET B készülékét pont Neked találták ki! Az akkumulátor teljesítménye is elismerést érdemel, ugyanis a Gogen olyan akkumulátort választott a hangszóróhoz, amely egyetlen töltéssel képes akár 7 órányi zenei élmény biztosítására. Azonban ez még közel sem minden! A GOGEN BS 115 STREET B fekete-kék hangszóró két 2x3W teljesítményű hangszóróval rendelkezik.

Gogen BS 115 STREET B černo-modrý
Gogen BS 115 STREET B černo-modrý

A sokoldalú Gogen BS 115 STREET B hangszóró

A GOGEN BS 115 STREET B vezeték nélküli hangszórót használhatod az otthonodban, a parkban, az utcán vagy akár a természetben is. Mindez az IPX6 tanúsítványának köszönhetően lehetséges, amely védelmet nyújt az intenzív vízbehatásokkal szemben. Így a Gogen BS 115 STREET B vezeték nélküli hangszórót probléma nélkül használhatod a medencénél is. Tehát kedvenc zenéidet tiszta és magas minőségű reprodukcióban élvezheted, bárhol is légy. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen BS 115 STREET B fekete-kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen BS 115 STREET B černo-modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen BS 115 STREET B čierno-modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen BS 115 STREET B schwarz-blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen BS 115 STREET B schwarz-blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ