A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Akvizice ApF HU

Gogen BS 139b fekete

Termékkatalógus
Gogen BS 139b fekete
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 8W, Bluetooth, AUX, mikrofon, hívásfogadás, az akkumulátor élettartama akár 3 óra, fekete
Kód:  WG975d3e Termékszám:  GOGBS139B Gyártó honlapja:

Gogen BS 139b fekete

Ha zenéről van szó, a Gogen vezeték nélküli hangszórói a legjobb útitársak. A régi modellekhez képest a BS 139b nagy előnye, hogy a nagy teljesítményét kihasználva olyan sztereó élményt nyújt, amely a környezetében lévőket is lenyűgözi . Az egyszerű, de stílusos kialakításnak köszönhetően bárhol használhatja, irodában, otthon az asztali számítógépéhez vagy laptophoz csatlakoztatva, utazáskor pedig semmiképp nem érdemes otthon hagyni.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, elegáns kialakítás
  • Hangos sztereó reprodukció
  • Hosszú élettertamú akkumulátor
  • Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming
  • Univerzális audio bemenet Bluetooth nélküli készülékekhez
  • Hívásfogadás (beépített mikrofonnal)
  • Akkumulátor töltése USB-n keresztül

A zene elkísér!

Élvezze a zenét anélkül, hogy kábelekkel bajlódna! Zenelejátszáshoz használjon Bluetooth kapcsolatot, így több méteres távolságból is irányíthatja a hangszórót. Helyezze magát kényelembe, és hallgassa kedvenc zenéit a telefonjáról! Így a hangyszóró kihangosítóként is szolgálhat. De a készülék könnyen csatlakoztatható Bluetooth nélküli eszközökhöz is, az Univerzális 3,5 mm-es jack csatlakozóval használhat gyakorlatilag bármilyen asztali vagy hordozható lejátszót.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen BS 139b fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen BS 139B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen BS 139B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoGEN BS 139B Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoGEN BS 139B Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ