Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Gogen DAB 12 BT

Termékkatalógus
Gogen DAB 12 BT
4,6 5 értékelés
Rádiómagnó - LCD kijelző, digitális DAB + / DAB / FM tuner, Bluetooth, 20 preset (10 DAB és 10 FM), Line In, 1x hangszóró 2,5 W + 5 W, fekete és szürke
Kód:  WG982h Termékszám:  GOGDAB12BT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gogen DAB 12 BT

 
Gogen DAB 12 BT
 
LCD displej

LCD displej

Bluetooth

Bluetooth

20 předvoleb

20 předvoleb

Dva budíky

Dva budíky

Analogové a digitální rádio

A digitális rádió hullámai érdekében

Hallgassa kedvenc állomásait analóg és digitális minőségben. A rádió kezeli a klasszikus analóg FM rádiót és a modern DAB-t. Így a hallgatók számára a rádiózás egészen új dimenzióját kínálják. A kedvenc rádióállomásait 20 (10 az FM és 10 a DAB) helyre mentheti, így gyorsan válthat közöttük.

Digitális és analóg vétel

Ez a modell helyettesíti az akkumulátor működését a megfelelő hangélmény érdekében. A kiváló minőségű és hangos hang a három invertert reprodukálja, így kiegészítik egymást. A digitális átviteli technológiának köszönhetően a lejátszás hangja mindig kristálytiszta és zajmentes. Az összes funkciót egyszerűen beállíthatja egy tiszta LCD kijelző segítségével.

Kvalitní reprodukce

A DAB+ előnyei

A digitális rádió több ezer rádióállomást rögzít, és könnyű felfedezésükre elegendő ismerni a nevüket. A földi adóhálózatok közvetítése ragyogó hangot biztosít. A DAB+ rádiók másik előnye a különféle kiegészítő adatok, például szöveg, képek vagy térképek közvetítése.

Zenehallgatás mobileszközökön

A Bluetooth-nak és a line-in-nek köszönhetően a rádió hangszóróvá válik a mobilkészülék zenelejátszásához. A Bluetooth-ot a telefonnal, a tablettel és a hordozható számítógéppel együtt használják, míg a line-in megfelelő a hagyományos kézi számítógépekhez.

Přehrávání hudby z mobilního telefonu
 

Paraméterek

Teljesítmény
10 W Kész!
Előre beállítható csatornák száma
20 × Kész!
Szélesség
300 mm Kész!
Magasság
148 mm Kész!
Mélység
151 mm Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
10 W Kész!
Előre beállítható csatornák száma
20 × Kész!

Méret & súly

Szélesség
300 mm Kész!
Magasság
148 mm Kész!
Mélység
151 mm Kész!
Tömeg
1,65 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen DAB 12 BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen DAB 12 BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen DAB 12 BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen DAB 12 BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen DAB 12 BT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ