Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gogen HBTM 31 S fekete-ezüst

Termékkatalógus
Gogen HBTM 31 S fekete-ezüst
3,5 8 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos fejhallgató, FM tuner, Micro SD slot, MP3 lejátszás, hangerőszabályozás, leválasztható kábel, 20-20 000 Hz, 32 Ohm, 105 dB ± 3 dB
Kód:  WG9575d1 Termékszám:  GOGHBTM31S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gogen HBTM 31 S fekete-ezüst

Élvezze a vezeték nélküli zenehallgatást a Gogen HBTM 31 fejhallgatóval

A Gogen HBTM 31 egy stílusos, fekete és ezüst fejhallgató. A fejhallgató vezeték nélküli a Bluetooth technológiának köszönhetően, de egy tartós kábel segítségével csatlakoztatható is. A vezeték nélküli hatótávolság akár 10 méter is lehet. Az akkumulátor élettartama körülbelül hat óra, ami teljesen megfelelő  még az igényesebb zenerajongók számára is.


Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 31 S černo-stříbrná

Összecsukható konstrukció

A kiváló minőségű,  40 mm-es meghajtó és a széles frekvenciatartomány biztosítja kedvenc zenéjének élvezetét bármikor, bármilyen műfajt hallgasson is. A tárolási  kialakításnak köszönhetően Ön biztonságosan b ecsomagolhatja fejhallgatóját az utazáshoz is. A fejhallgatónak beépített gombjai vannak a hangerőszabályozásához és az egyes sávok egyszerű átkapcsolásához.


Maximális kényelem

Kényelmes párnázás, puha fülpárnák és a kis súly garantálja a kényelmes és zavartalan zenehallgatást. A csomag tartalmaz egy újratölthető USB kábelt is. 

Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 31 S

Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 31

Beépített FM tuner

Nincs semmi rosszabb, mint amikor az ember telefonhívást kap, miközben zenét hallgat, és meg kell keresnie a mobiltelefonját. A fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik egy kényelmes telefonhíváshoz,  egyérintős gombokkal. A fejhallgató beépített FM tunerrel is rendelkezik a rádióhallgatók számára, és egy beépített micro SD kártyanyílás is van rajta.


Sluchátka Gogen HBTM 31 S černo-stříbrná

A Gogen HBTM 31 Sfekete-ezüst fejhallgató legfontosabb jellemzői 

  • Kényelmes, vezeték nélküli kapcsolat akár 6 órás működéssel.
  • Beépített mikrofon.
  • Minőségi és kényelmes kivitelezés.
  • Széles frekvenciatartomány és nagyon jó hangzás.
  • Beépített FM tuner.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen HBTM 31 S fekete-ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HBTM 31 S černo-stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen HBTM 31 S čierno-strieborné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 31 S Schwarz-Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 31 S Schwarz-Silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ