A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Gogen HBTM 41RR piros

Termékkatalógus
Gogen HBTM 41RR piros
4,0 23 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth hangerőszabályzós, hívások fogadása, számok közötti váltás, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel, 6 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  WG9575k1 Termékszám:  GOGHBTM41RR Gyártó honlapja:

Gogen HBTM 41RR piros

 
Gogen HBTM 41RR Bluetooth fejhallgató
 
40 mm-es hangszóró

40mm měniče

Beépített FM tuner

Integrovaný FM tuner

Vezeték nélküli

Bezdrátový poslech

Összecsukható kialakítás

Skládací konstrukce

Gogen HBTM 41RR vezeték nélküli felhallgató

Univerzális megoldást kínál a legsarkalatosabb igényekre is

A GoGEN HBTM41 modern vezeték nélküli fülhallgató ideális a zenehallgatásra minden Bluetooth 3.0 kompatibilis eszközön, emellett alternatív megoldásként elérhető a 3,5 mm-es jack kábel használata is. A tiszta hangzásvilágot a dinamikus 40 mm-es hangszórók biztosítják 20 és 20,000 Hz frekvenciatartomány között. Ezen felül a fejhallgató beépített FM tunerrel rendelkezik. A rádió szabályozását szolgáló gomb a többi vezérlőgomb között található a jobb fülkagylón. A beépített mikrofon segítségével használhatod a fejhallgatót a hívások fogadására is. 

A zenehallgatás és a mozgás együttes lehetősége

A Bluetooth segítségével könnyedén csatlakoztathatod a vezeték nélküli technológia által, az eredmény pedig tiszta és megbízható hangzásvilág. Élvezd a vezeték nélküli kapcsolat előnyeit a mindennapi tevékenységeid során, illetve a 10 méteres hatótávolságig terjedő zenehallgatás szabadságát. Egy-egy gomb megnyomásával válthatsz a zeneszámok közt, beállíthatod a hangerőt vagy fogadhatod a bejövő hívásokat is. Szabadon válthatsz a zenehallgatás vagy a telefonhívások üzemmódja között anélkül, hogy elővennéd a mobiltelefonodat a zsebedből. A használt hangerőtől függően akár 6 órás üzemidőt is biztosít egyetlen töltéssel.

Zenehallgatás 10 méteres hatótávolságig
Összecsukható kialakítás

Összehajtható és ellenálló

Az összehajtható designnak köszönhetően bárhová magaddal viheted a fejhallgatód, mivel csak minimális helyet foglal el a táskádban. A piros színnel és a magasfényű műanyag borítással modern, fiatalos benyomást kelt. Az 1,2 méter hosszú kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóval nem tekeredik össze, így kényelmes a használata. A széles, párnázott, állítható méretű fejpánt és az extra puha fülpárnák minden fejformához illeszkednek, még hosszútávú viselet esetén is kényelmesek.

Levehető, tartós audiokábellel

Ha a fejhallgatót laptophoz vagy asztali géphez szeretnéd csatlakoztatni, de nem szeretnéd a Bluetooth kapcsolat számára kialakított beépített akkumulátort használni, akkor az audiokábel segítségével használhatod azt hagyományos, vezetékes fejhallgatóként is. Egyszerűen csak dugd be az audiokábelt. A kábel eltávolítható, ellenáll a törésnek és tekeredésnek, és 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződik. A csomagban található továbbá egy USB töltőkábel is kényelmes, fonott kialakításban. 

Eltávolítható, tartós audiokábellel

Paraméterek

Szín
Fekete, Piros Kész!
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
105 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
6 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
209 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen HBTM 41RR piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HBTM 41RR červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen HBTM 41RR červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 41RR Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 41RR Rot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ