Shop roku Akvizice ApF HU

Gogen HBTM 41WR fehér-piros

Termékkatalógus
Gogen HBTM 41WR fehér-piros
3,2 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküi, Headset, összehajtható, nyitott kialakítással, mikrofonnal, FM tuner, Bluetooth frekvenciatartomány 20-20000Hz, érzékenysége 105 dB, impedancia 32ohm, 3,5 mm-es jack, levehető kábel 1,2 m, fehér-piros
Kód:  WG9575k2 Termékszám:  GOGHBTM41WR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gogen HBTM 41WR fehér-piros

Univerzális megoldást kínál a legsarkalatosabb igényekre is

A GoGEN HBTM41 modern ezeték nélküli fülhallgató ideális a zenehallgatásra minden Bluetooth képes eszközön vagy alternatív megoldás a 3.5mm-es jack kábel használata is. A tiszta hangzásvilágot a dinamikus 40mm-es hangszórók biztosítják,  20 és 20,000 Hz frekvencia tartomány között. Ezen felül  a fejhallgató beépített  FM tuner-rel rendelkezik . A rádió vezérlése a többi vezérlőhöz van beépítve a jobb fülkagyló részen. A beépített mikrofon segítségével használhatja a fejhallgatóját hívások fogadására is. 

 

A zenehallgatás és a mozgás együttes lehetősége

Vezeték nélküli fejhallgató a zenehallgatás teljes szabadságához. A Bluetotth segítségével könnyedén csatlakoztatható a vezeték nélküli technológia által, az eredmény pedig tiszta és megbízható hangzásvilág. Élvezze ki a vezeték nélküliség előnyeit a mindennapi tevékenységei során és a zabadságot, amelyet a 10 méteres hatótávolság biztosít. Élvezze a zenét és a mozgást egyszerre, a kábelek sem akadályozzák. A beépített vezérlőgombok segítségével váltogathat a zeneszámok közt, beállíthatja a hangerőt vagy fogadhatja a bejövő hívásait.  A használt hangerőtől függően akár 6 órás üzemidővel is bírhat.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi, zenehallgatás korlátok nélkül
  • Praktikus elhelyezésű vezérlő gombok
  • Összecsukható kialakítás 
  • Beépített FM tuner
  • Az akkumulátor élettartama akár 6 órán keresztül (vezeték nélküli)
  • Szabvány kábel
  • Kihangosítóként, telefonhívásokhoz is használható

Vezeték nélküli és vezetékes üzemmód

A bluetooth-nak köszönhetően a fejhallgató univerzálisan alkalmazható sokféle eszközzel, mint például a telefonon, táblagépen, laptopon és egyéb potenciális játékokkal is. Ha még sem rendelkezik Bluetooth-al, akkor sincs probléma, mivel a csomag tartalmaz egy egy szabványos összekötő kábelt. ha a rádió funkciót szeretné használni,  hangolja a készüléket az FMrádió beépített tuner-rel.

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Érdeklődnék, hogy a hangszóró hány cm hosszú és hány cm széles? (fület takaró-e,vagy csak részben) Köszönettel,

Kérdések és válaszok: Gogen HBTM 41WR fehér-piros
Kiegészítők: Gogen HBTM 41WR fehér-piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HBTM 41WR bílo-červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen HBTM 41WR bielo-červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 41WR Weiß-Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 41WR Weiß-Rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ