AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

GoGEN HBTM 81BL fekete

Termékkatalógus
GoGEN HBTM 81BL fekete
4,2 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Vezeték nélküli fejhallgató, nyitott, puha fülpárnák, mikrofon, Bluetooth, 20-20000Hz, érzékenysége 105 dB, 32ohm ellenállás, 3.5 mm-es jack, 1.2 m levehető kábel, fekete
Kód:  WG9576s Termékszám:  GOGHBTM81BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GoGEN HBTM 81BL fekete

 
Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 81BL
 
40mm converters

40mm converters

Wireless listening

Wireless listening

Integrated microphone

Integrated microphone

Duration 12 hours

Duration 12 hours

Solution for demanding listeners

Igényes zenehallgatóknak

A GoGEN HBTM81 egy modern vezeték nélküli headset kiváló hangminőséget biztosít, és emellett még menő design-ja is van. A tiszta hangzást a 40 mm-es dinamikus hangszórók garantálják, amelyek 20 és 20000Hz között funkcionálnak. Ennek köszönthetően bármilyen zenét maximálisan kiélvezhetsz, a rock-tól a klasszikus zenéig. 

A mozgás és zenehallgatás szabadsága

A beépített mikrofonnak hála használhatod a headsetet hívásaid kezelésére. A fejhallgató vezérlője segítségével felveheted a telefont, vagy állíthatod a hangerőt. A vezeték nélküli technológia biztosítja a gyors párosíthatóságot bármilyen Bluetooth-t támogató eszközzel, és ez egyben megbízható és tiszta hangzást is biztosít. Élvezd a vezeték nélküli kapcsolat előnyeit mindennapi tevékenységeid során, és a szabaságérzetet, miközben a telefondotól vagy laptopodotól akár 10 méterre hallgatsz zenét.

ovládací prvky na náušníku
Comfortable operation

Kényelmes működtetés

Válts számot, hangerőt, vagy fogadj egy bejövő hívást egyetlen gomb megnyomásával. Átválthatsz egyik módról a másikra, zenehallgatásról telefonálásra, anélkül, hogy a telefonod elővennéd a zsebedből. A hangerőtől függően akár 12 órát is bír töltés nélkül. A széles, párnázott, állítható fejpánt és az extra puha fejhallgató párnák bármely fejformához alkalmazkodnak, így még hosszútávú viselés során is kényelmesek.

Levehető, ellenálló audio kábel

Ha a fejhallgatót a beépített akkumulátor használata és Bluetooth nélkül szeretnéd laptophoz vagy asztali számítógéphez csatlakoztatni, akkor egyszerű vezetékes fejhallgatóként is használható. Egyszerűen dug be az audio kábelt. A kábel levehető, szakadásálló, és 3,5mm-es csak csatlakozóval működik. A fejhallgatóhoz tartozik továbbá egy kiváló anyagból készült USB töltőkábel. 

Removable, durable audio cable
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GoGEN HBTM 81BL fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HBTM 81BL černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen HBTM 81BL čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 81BL Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen HBTM 81BL Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ