DNY LEGO Visa

Hosszabbítsd meg a jótállást Gogen LCD televízió vásárlása esetén

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

• Szerző: Szerkesztőség

A Gogen cseh márkanevű televíziók modern technológiákkal és érdekes funkciókkal rendelkeznek, ráadásul kedvező áron is megvásárolhatod őket. És ha éppen most vásárolod meg az egyik modellt, akkor kaphatsz hozzá egy igazolást, amely 40 hosszú hónapra meghosszabbítja a jótállásodat. Mit kell ehhez tenni?

GoGen

A jótállás meghosszabbítása sok idegeskedést megtakarít

Nem kell sok tennivaló ahhoz, hogy kevesebb gondod legyen, hogy megtudd, mi a teendő, ha az LCD Gogen televíziód elromlik. Csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz erre a címre a termék megvásárlása után. A regisztrációnak köszönhetően az LCD tévékre vonatkozó garancia 40 hónapra hosszabbodik meg, azaz szinte kétszerese lesz a szokásos törvényben előírt időtartamnak.

A "Hosszabbított jótállás a Gogen televíziókra" akció feltételei

  1. Az akció a Gogen LCD televíziók kiválasztott modelljeire vonatkozik. Ezek felsorolása alább következik.
  2. A besorolt termékek láthatóan meg vannak jelölve a 40-hónapos jótállás pecsétjével.
  3. A meghosszabbított jótállás aktiválásához szüksége van a termék sorozatszámára (a TV-készülék hátulján található dobozon vagy címkén) és a vásárlás igazolására.
  4. A regisztrációs űrlapon tölts ki minden kért adatot.
  5. Az e-mail címedre megérkezik a tanúsítvány, amely feljogosít a meghosszabbított jótállásra.
GoGen

Hogy érvényesíthetem a reklamációt?

Bármi történhet. Ha a televízióddal probléma adódik és rendelkezel aktivált hosszabbított jótállással, az eljárás a következő:

  1. A reklamációt azon a helyen érvényesíted, ahol az LCD televíziót vásároltad, vagy valamelyik felhatalmazott szervizben, amelyek jegyzékét itt találod.
  2. A reklamáció jogosságának elismeréséhez szükséges a vásárlás igazolása és a kinyomtatott tanúsítvány, amelyet a regisztráció után e-mailben megkaptál.
  3. A reklamáció rendezésének időtartama  60 nap.
  4. A reklamáció elismerése esetén az ügyfélnek joga van vagy az adott hiba elhárítására, vagy az áru azonos vagy hasonló modellre való lecserélésére.

A jótállást csak a kiválasztott televíziók esetében lehet meghosszabbítani

A cseh Gogen márkájú televíziókat úgy tervezték, hogy minőségi képet biztosítsanak elfogadható áron. A meghosszabbított jótállás segítséget nyújt abban az esetben, ha olyan hiba merül fel, amely technikus beavatkozását igényli. Az alábbi áttekintésben megtudhatja, hogy ez melyik televíziókra vonatkozik.

GoGen

A jótállás meghosszabbítása nyugalmat jelent. Mint legtöbbször, az eszközzel kapcsolatos problémák gyakran a szokásos, a törvény által előírt két év jótállás után kezdődnek. A meghosszabbított jótállásnak köszönhetően még jó 16 hónap áll rendelkezésedre a Gogen LCD TV-vel, ha probléma merül fel. Ebben az időszakban még jogosult leszel a sérült darab esetleges javítására vagy cseréjére.

Nyomtatás
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ