30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gogen 8000 mAh, fekete-szürke

Termékkatalógus
Gogen 8000 mAh, fekete-szürke
4,4 10 értékelés
- LI-ion 8000 mAh, bemenet: micro USB 5V/2A, kimenet: USB 1 - 5V/2,1A, USB 2 - 5V/2,5A, LED-es töltöttségjelző, beépített LED fényforrás
Kód:  WG821d7 Termékszám:  GOGPB80002BGR Gyártó honlapja:

Gogen 8000 mAh, fekete-szürke

le
Dobíjení

Nem kell hozzá konnektor

Ennek a külső akkumulátornak azok veszik igazán hasznát, akik sok időt töltenek a természetben, így olyan helyeken is gyakran megfordulnak, ahol nincs áramszolgáltatás. De jó szolgálatot tesz azoknak is, akik egyszerűen csak elfelejtik teljesen feltölteni a mobil készülékeiket, mielőtt hosszabb útra indulnak. Akit egyszer már kisegített a bajból a vésztöltő, az utána mindenhová automatikusan magával viszi.

le
Baterie

Akkumulátor és fényforrás egyben

Az izgalmas, modern megjelenésű Gogen vésztöltő részét képezi egy praktikus LED lámpa. A külső akkumulátor 8000 mAh kapacitásából tehát bőven futja arra is, hogy sötétben megvilágítsa előttünk az utat.

A zsebben hordott energiaforrás

A Gogen PB 8000 mAh külső akkumulátor kényelmes, gondtalan utazást tesz lehetővé, hiszen a segítségével sokkal hosszabb ideig használhatjuk okostelefonunkat, MP3 és MP4 lejátszónkat, GPS navigátorunkat, kültéri kameránkat, fényképezőgépünket vagy tabletünket. Felesleges azon aggódnunk, hogy mi lesz, ha valamelyik eszközünk nem bírja „szuflával” az út végéig. Hagyományos mobiltelefonunkat az akkumulátor kapacitásának függvényében akár 3-szor, 4-szer újratölthetjük a vésztöltővel. A 2,1-es és 2,5-ös 5V kimenet a nagyobb áramfelvételű eszközök, például Apple tabletek és okostelefonok  feltöltését is gond nélkül lehetővé teszi.


Gyors töltés

A 2,5 amperes UPS révén a Gogen külső akkumulátorral akár kétszer gyorsabb töltési sebesség érhető el, mint a hagyományos töltőkkel. Az akkumulátor kompatibilis szinte valamennyi, USB-ről tölthető mobil eszközzel. A vésztöltő maradék kapacitását LED lámpa jelzi.

le
gyors töltés

le
Vlastnosti

Főbb jellemzők

  • Kapacitás: 3,7 V - 8000 mAh / 29,6 Wh
  • Bemenet: Micro USB 5 V / 2 A
  • Kimenet: 2 x USB (5 V / 2,1 A és 5 V / 2,5 A)
  • LED-es töltöttségjelző
  • LED fényforrás
  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Szélesség
80 mm (8 cm) Kész!
Magasság
21 mm (2,1 cm) Kész!
Mélység
103 mm (10,3 cm) Kész!
Kapacitás
8 000 mAh Kész!
Kimenetek
USB-A Kész!

Méret

Szélesség
80 mm (8 cm) Kész!
Magasság
21 mm (2,1 cm) Kész!
Mélység
103 mm (10,3 cm) Kész!

Kapacitás

Kapacitás
8 000 mAh Kész!

Kimenetek

Kimenetek
USB-A Kész!
Kimenetek száma összesen
2 Kész!

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram
2,1 A Kész!
Max. kimeneti feszültség
5 V Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók
Gyors töltés, LED-es állapotjelző, LED lámpa Kész!

Rendeltetése

Felhasználási terület
Telefon/tablet Kész!

Tömeg

Tömeg
236 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes power bank kínálatunkból. Powerbankok valós kapacitása

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen 8000 mAh, fekete-szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen Power Bank 8000 mAh černo-šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen Power Bank 8 000 mAh čierno - sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoGEN Power Bank 8000 mAh schwarz-grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoGEN Power Bank 8000 mAh schwarz-grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ