Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sphero Chariot Blue

Termékkatalógus
Sphero Chariot Blue
5 1 értékelés
Kocsi - kétkerekű kocsi robotlabdához - Sphero 2.0
Kód:  DDV2005h Termékszám:  ACH001BLU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sphero Chariot Blue

Szerezd meg a Sphero kétkerekű kocsit a vágyott színben. A Sphero Chariot műanyag kocsi temérdek új szórakozási lehetőséget kínál a Sphero 2.0-hoz robot labdádhoz. A kétkerekű kis kocsira kamerás telefont vagy kamerát rögzíthetsz, így a Sphero-t pillanatok alatt, egyszerűen átalakíthatod kém robottá. A kocsi felszíne kompatibilis a Lego-val, így semmi sem akadályoz meg abban, hogy plusz felépítményt hozz létre rajta. Természetesen, csak a barátaiddal versenyezhetsz! Biztosíts a Sphero-val új játéklehetőséget, mozgást és megjelenést.

A Sphero 2.0 egy forradalmian új "mágikus labda", amelyet intuitív módon okostelefon vagy tablet billentésével, érintésével és hajlításával vezérelhetsz. A Sphero nem csak egy guruló golyó: teljesen új dimenziót ad a mókának, és segítségével megnyílik a hihetetlenül szórakoztató játékok világába. A Sphero ezzel a csodálatos játékkal új tapasztalatokat kínál és széleskörű játékélményt nyújt. A virtuális játék interaktív lesz a való világgal. A kibővített valóság a Sphero-val teljesen megváltoztik, hiszen vele minden élmény más lesz, mint eddig volt.

Megfelelő:
Sphero 2.0

Tulajdonságok:
Műanyag kocsi
Telefontartó
Kompatibilis a Lego-val

Színtervezés:
Kék

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Chariot Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphere Chariot Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Chariot Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Chariot Blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ