30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Google Chromecast Black 2

Termékkatalógus
Google Chromecast Black 2
4,6 349 értékelés
Médialejátszó - nincs feltüntetve processzor, RAM 0,5 GB, Flash 0,256 GB, Optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, Operációs rendszer nélkül
Kód:  GO180a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Google Chromecast Black 2

A Google Chromecast 2 a Google népszerű mini számítógépének a továbbfejlesztett változata, amivel az összes videótartalmat könnyedén lejátszhatod. Nemcsak, hogy olcsó, ami nagyon ellenállhatatlanná teszi, de kiemelkedik a Google filozófiájának megfelelő stílusos egyszerűségével és értékével. Egyszerűen integrálható amodern okos eszközökkel, például számítógéppel, tablettel vagy mobiltelefonnal, a vezérlés vele igazi élvezet, és nem kell azon gondolkodnod, hol is hagytad a távirányítót.

Google Chromecast 2 rengeteg technikai fejlesztéssel

Az előző változathoz képest számos fejlesztés történt. A nagy teljesítményű kétmagos 1,2 GHz-es frekvenciájú processzor mellett, ami most már képes Full HD 1080p felbontásban streamelni térhatású hanggal, a Chromecast 2 még gyorsabb, 802.11ac Wi-Fi szabványt kapott, ami a kevésbé zajos 5 GHz sávban működik. Továbbánem szabad figyelmen kívül hagyni az új dizájnt, amely egy űrhajóra vagy egy nyugtalan jojóra hasonlít. A készülék nemcsak az aktuálisan lejátszott tartalom miatt vonzza a figyelmet, de önmaga miatt is, így minden látogató csodálni fogja, milyen lejátszód van a tévére követve a hagyományos multimédiás lejátszókhoz képest.

A Google Chromecast 2 legfontosabb jellemzői

  • Tartalom lejátszás különböző platformokról és eszközökről
  • Vezérlés okoseszközökkel
  • A következőkről képes a tartalom lejátszásra: Alza Media, YouTube, Netflix, Hulu, Google Play és egyebek
  • Könnyen tükrözi a telefon, a tablet, vagy a Chrome webböngésző képernyőjét 
  • Egyszerű Plug and Play kapcsolat
  • A játékoknál a mobiltelefon kontrollerként használható

Kedvenc videószolgáltatásaid egy karnyújtásnyira a Google Chromecast 2-vel

A Chromecast 2 modern intelligens eszköz, ezért nem okoz neki problémát, hogy tartalmakat játsszon le az Alza Mediáról, a YouTube-ról, valamint filmeket és TV-sorozatokat a Netflixről, Hulu Plusról, zenét és filmeket a Google Playről, vagy megjelenítse például az aktuálisan megnyitott füleket a Google Chrome böngésződből. Nagyon sokoldalú,mert számos platformon lehet használni, így akár egy Androidos vagy iOS készüléken, illetve egy Macen vagy PC-n futó tartalom lejátszásához használhatod a tévéd nagy képernyőjét.

A Google Chromecast 2 kiváló minőségű képet biztosít

Mindenki ismeri a helyzetet, amikor csak gyorsan meg szeretné nézni az okostelefonján tárolt fotókat, vagy párunkkal szeretnénk egy romantikus estét eltölteni meghitt hangulatban. Jelenítsd meg egyszerűen, nagyobb felületen, új környezetben, amit a telefonon látsz, akár pihensz, akár dolgozol, akár prezentációra készülsz. A lazításhoz pedig a még jobb felhasználói élmény lehetőségét nyújtja, mivel bármelyikkel is játszol a több ezer játék közül, az egyetlen kontroller, amire szükséged lesz, az a okos telefonod.

Könnyű csatlakoztathatóság és feltétel nélküli szabadság - ez a Google Chromecast 2

Ezzel a praktikus segítővel megszűnik az aggódás a megfelelő csatlakozó miatt. Plug and Play használatával könnyen csatlakoztathatod a HDTV-hez a HDMI porton keresztül, csak USB-tápkábelre lesz szükséged (a Chromecastot adapter nélkül szállítjuk), és már élvezheted is a kedvenc hőseid kalandjait a nagy képernyőn. Felejtsd el a vezetékek rendezését is - az eszközök között minden kommunikáció WiFin - 2,4 és 5 GHz között - zajlik, így teljes szabadságod van afölött, hogy a tartalom honnan kerül közvetítésre.


Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Atom Kész!
Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Processzor modell
nincs feltüntetve Kész!
Processzor frekvencia
1,2 GHz (1 200 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Atom Kész!
Processzor modell
nincs feltüntetve Kész!
Processzor frekvencia
1,2 GHz (1 200 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11 a/b/g/n/ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
0,5 GB Kész!

Kimenetek

Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
51,9 mm Kész!
Magasság
51,9 mm Kész!
Mélység
13,5 mm Kész!
Tömeg
0,04 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes médialejátszó
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv. Van az eszköznek saját tárhelye? Vagy csak másik tárról, pl laptopról visz át tartalmat a tévére, gondolom Bluetooth-al. USB porttal rendelkező, "buta" Samsung LED-tv-m van. pendrive-val használom. Már több videóformátumba beletört a foga, illetve a nagy felbontású mp4-et nem is próbáltam. Előre is köszönöm a választ

Üdv! Érdeklődnék hogy telefonra rakott videót is át lehet vetíteni a tévére? Köszönettel:András

Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy a Samsung TV-hez, típusa: UE46D6500, a Netflixhez is ajánlott e ez az eszköz. Gyors válaszukat köszönöm! Üdvözlettel: Udvarhelyi Judit

Kérdések és válaszok: Google Chromecast Black 2
Kiegészítők: Google Chromecast Black 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Chromecast 2 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Chromecast 2 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Chrome 2 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Chrome 2 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ