AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Google Chromecast

Termékkatalógus
Google Chromecast
3,6 13 értékelés
Mini PC az online tartalom, Netflix, YouTube, Hulu Plus, a Google Play Filmek és zene, Chrome, micro USB, HDMI
Kód:  XX901chrom Termékszám:  H2G2-42/promo

Google Chromecast

A Google Chromecast egy apró készülék súlya 34 g, amely elfedi hihetetlen potenciál. A TV, monitor vagy kivetítő kell tenni során idejű multimédiás központ gyakorlatilag korlátlan forrását jelentik. Csak dugja be egy szabad HDMI port, microUSB port csatlakoztassa a táp- és a szórakozás lehet kezdeni.

minimalista erő

A legegyszerűbb módja annak, hogy online szórakoztató.

  • multimédia központ
  • Google Play, Youtube
  • egyszerű csatlakoztatás
  • Kezelése mobil eszközökön keresztül
  • Kompatibilis az Apple

Egy új korszak szórakoztató

Triviális telepítés és fugázó sikeresen befejeződött, és most nem kerül a videót a YouTube-on az okostelefonról vagy tablet, egy kattintás, és meleg képet és hangot a nagy képernyőn.

Egyéb támogatott szolgáltatások a Cseh Köztársaságban tartozik a Google Play Zene így zenei termelés a Hi-Fi rendszer lesz tiszta öröm. Manapság, akkor nem kell a bonyolult ellenőrzés CD, csak használja az alkalmazást a telefonon, és a probléma megoldódott.

hozzáférhető vezérlések

Még érdekesebb használatát felmerül népszerű Chrome böngészőt. Ugyanez tágulási tükröződik a böngésző tartalmát közvetlenül a televízióhoz.

Internet böngészés, bemutatása képek vagy egyéb napi tevékenységet jön egy teljesen új szintre emeli a kihasználtsága. Sok felhasználó szívesen még összeegyeztethető a versenyképes platform az Apple.

A csomag tartalma:
mini számítógép
USB kábel (használt, mint egy hálózati adapter)

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Chromecast Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Chromecast. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Chromecast. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Chrome. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Chrome.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ