Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Google Nest Hub Max Chalk

Termékkatalógus
Google Nest Hub Max Chalk
5 4 értékelés
Hangsegéd - Google Asszisztens kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 3"-os mélysugárzó, spotify támogatás, micro usb kimenet és interaktív kijelző, angol és német nyelvű alkalmazás.
Kód:  GOOGH44

Google Nest Hub Max Chalk

Használd ki az intelligens otthon előnyeit

A Google Nest Hub Max Chalk Voice Assistant nagyszerű kiegészítője lesz az intelligens otthonodnak, és rengeteg praktikus funkciót kínál, amelyek kényelmesen vezérelhetők hangutasításokkal vagy gesztusokkal. Csatlakoztasd az otthoni hálózathoz, hogy kommunikálhass családoddal és barátaiddal, kényelmesen kereshess az interneten, élvezhesd a multimédiás szórakozást, nézegesd a Google Fotókból származó fényképeket, vagy vezéreld a Google Home okos otthonhoz csatlakoztatott eszközöket.


A Google Nest Hub Max Chalk Voice Assistant fő jellemzői 

  • Integrált Nest Cam kamera 
  • Biztonsági kamera funkciók
  • 25,7 cm-es érintőképernyő
  • Erős sztereó hangszórók és mélysugárzó
  • Felhasználói arcfelismerés
  • Gesztusvezérlés
  • A Chromecast támogatása
  • Csatlakozás a Google Home okos otthoni eszközökhöz
  • Vezeték nélküli Wi-Fi interfész 2.4GHz és 5GHz
  • Micro USB

    Biztonsági kamera funkciók

    Az integrált Nest Cam lehetővé teszi, hogy az otthoni eseményeket szinte bárhol valós időben követhesd egy intelligens mobileszközön keresztül. Lehetőség van kétirányú kommunikációra is, így beszélhetsz a kisállatodhoz, például ha rosszkedvű, vagy távolról megnyugtathatsz egy síró gyermeket. Ezen túlmenően a hang vagy mozgás észlelése esetén a Google Nest Hub azonnal küld egy értesítést a gyanús tevékenységről az okostelefonodra vagy a tabletedre.

    Irányítsd okos otthonodat egy helyről

    A Google Nest Hub Max Chalk a Google Home hálózathoz csatlakoztatott érzékelőkről, például termosztátokról, fényekről és biztonsági kamerákról származó  adatokat megjeleníti a kompatibilis intelligens eszközök képernyőjén. Az asszisztens segítségével távolról vezérelheted az egyes eszközöket hangutasítással és hozzáférhetsz multimédiás eszközeidhez, hogy könnyen átkapcsolhasd okos tévédet vagy távolról vezérelhesd a zenelejátszó lejátszási listáját.


    A legjobb hangvisszaadás

    A beépített sztereó hangszórókkal és a hátsó 3"-os mélysugárzóval streamelheted kedvenc zenéidet a YouTube Music, a Spotify és a Pandora alkalmazásokról, vagy hangos könyveket vagy podcastokat hallgathatsz kiváló hangminőséggel.

    Nézegesd fényképeidet teljesen új megvilágításban

    A Google Nest Hub Max Chalk fényképkeretként is használható, amely a Google Fotókkal együttműködve automatikusan megjeleníti kedvenc vagy legújabb fotóidat egy élő albumból, frissítés nélkül. Emellett a környezeti fényerő és a színérzékelő funkció mindig megfelelő képeket jelenít meg, amelyek tökéletesen illeszkednek a belső térbe.

    Személyre szabott intelligens közlemények

    A Smart Face Match alkalmazással a készülék felismeri az arcodat, és személyre szabott tartalmadat mutatja a kezdőképernyőn. Ennek eredményeként azonnal értesülsz a fogadott üzenetekről, az ütemezett eseményekről, az aktuális hírekről és hasonlókról, amikor megközelíted a Google asszisztenst.

    Irányítsd kedvenc alkalmazásaidat és szolgáltatásaidat hanggal

    Mivel a Google Nest Hub Max Chalk kompatibilis a legelterjedtebb szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal, így nemcsak a releváns tartalom megjelenítését teszi lehetővé a képernyőn, hanem az alkalmazásokat hanggal és gesztusokkal is vezérelheted anélkül, hogy megérintenéd az érintőképernyőt. Egyetlen hangutasítással azonnal lejátszhatod kedvenc lejátszási listádat, elindíthatsz egy YouTube videót, megtekinthetsz egy receptet, megtalálhatsz egy helyet a térképen, videohívást kezdhetsz szeretteiddel, és így tovább.



    Paraméterek

    Támogatott OS
    Android, Windows, iOS Kész!
    Hangasszisztensek
    Google Assistant Kész!
    Alkalmazás nyelve
    Angol, Német Kész!
    Bővíthetőség
    Nyílt rendszer Kész!

    Kapcsolódás

    Támogatott OS
    Android, Windows, iOS Kész!
    Hangasszisztensek
    Google Assistant Kész!
    Alkalmazás nyelve
    Angol, Német Kész!

    Használat

    Bővíthetőség
    Nyílt rendszer Kész!
    Használat
    Világítás, Fűtés és hűtés, Biztonsági rendszer, Időjárás figyelés, Smart-Home Kész!

    Rendeltetés

    Rendeltetés
    Hangsegéd Kész!

    Tulajdonságok

    Tulajdonságok
    Kijelző Kész!

    Hang/Audio

    Hangszóró típusa
    Basszus Kész!
    Támogatott zenei alkalmazások
    Spotify Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Google Nest Hub Max Chalk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Nest Hub Max Chalk. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Nest Hub Max Chalk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Nest Hub von Max Chalk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Nest Hub von Max Chalk.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ