Shop roku 30 dnů na vrácení

Google Pixel 2 128GB fekete

Termékkatalógus
Google Pixel 2 128GB fekete
4,8 15 értékelés
Mobiltelefon - 5", 1920 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Qualcomm Snapdragon 835 processzor, 4 GB RAM, 128 GB belső memória, 12,2 Mpx felbontású hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, single SIM + eSIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés, 2700 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8.0 Oreo
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
A telefon szoftvere magyar nyelvű
Kód:  GPX1050a2g Gyártó honlapja:

Google Pixel 2 128GB fekete

telefon funkciók

145,7 mm

Google Pixel 2

69,7 mm-es

Google Pixel 2

7,8 mm

Telefon tömege: 143 g

Úhlopříčka displeje

5"

kijelző

Typ operačního systému

8 Oreo Android

Operációs rendszer

Výdrž baterie

2700 mAh

Akkumulátor kapacitás

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

145,7 × 69,7 × 7,8 mm

Telefon méretei (Ma x Sz x Va)

Vnitřní paměť

128GB

belső memória

Typ kamerau

12 MP

Kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

N/A

Memóriakártya-nyílás

Váha

143 g

Telefon tömege

Google Pixel 2, a ma elérhető legjobb kamerás telefon

Az új generációs Google csúcsformában érkezik a piacra. A Google Pixel 2 finomhangolt dizájnjának kulcsfontosságú részét képezi az impozáns, 5" AMOLED Always-On kijelző. De ezzel még nincs vége jó tulajdonságainak. A telefon fotó funkciói a legjobbak a ma elérhető kínálatban. És nem feledkezhetünk meg az az Android operációs rendszer legújabb verziójáról sem. 


Googel Pixel 2
 

Megerősített fém konstrukció

A várva várt második generációs Google Pixel víz- és porállósága megfelel az IP67-es szabványnak. A víz még a kijelző mellett található viszonylag nagy sztereó hangszórókban sem tehet kárt.


Always-On mód

A Google legújabb, 8.0-s Android operációs rendszerében, az Oreo-ban az Always-On technológiával megújított értesítéseket talál. Már több alkalmazásból képes jelezni az eseményeket, egyidejűleg az éppen játszott zene címét is megjeleníti. A telefon folyamatosan figyel a környezetére.


A kényelmes feloldáshoz csak helyezze ujját a telefon hátoldalán, a legideálisabb helyen elhelyezett a gyors és pontos ujjlenyomat-olvasóra.

Googel Pixel 2
 

Csúcskamera optikai képstabilizátorral

A Google Pixel 2 fotós teljesítménye csúcskategóriát képvisel. Győztesként végzett a DxOMark Specialist független tesztjén. A fő kamera lencséje 12,2 megapixeles, jelentősen megnövelt szenzorral (1,4 mikrométer). Az objektív fényereje eléri az f/1.8-at, és természetesen rendelkezik optikai képstabilizátorral is. A képminőség fejlődése a korábbi telefonokhoz képest lenyűgöző, különösen, rossz fényviszonyok között.

Mindkét Pixel modell több új szoftvert is használ, amelyek tökéletesítésén évek óta dolgozik a Google. Készítsen gyönyörű képeket a HDR+ móddal, vagy próbálja ki az élő fotó módot.

A ma elérhető egyik legjobb kamera 

A kamera videós teljesítménye sem elhanyagolható. A Google Pixel 2 a világ első telefonja mind optikai, mind elektronikus képstabilizátorral. Videóit nehezebb terepeken is készítheti, a rázkódást pedig elfelejtheti. A kamera képes 30 fps-es 4K videót felvenni, de akár 240 fps sebességű, látványos HD lassított felvételeket is készíthet.


Google Pixel 2
 

A gyorstöltés megkönnyíti az életét

A Google Pixel 2 támogatja az USB-C-n keresztüli rendkívül gyors töltést. Mindössze 15 perc elegendő további 7 órányi működéshez.


Új kiegészítők egész sora a Google-től

A Google a kiegészítők széles választékát mutatta be sajtótájékoztatóján. A továbbfejlesztett Daydream View virtuális valóság szemüveg könnyebb és még kényelmesebb lett, miközben még a látószöge is növekedett. Több, mint 250 alkalmazás, többek között IMAX filmek is ingyenesen elérhetők. További választható extra a Pixel Buds vezeték nélküli fülhallgató, melynek érintésérzékeny felületével könnyedén vezérelhető a zenelejátszó.

 

Paraméterek

Kijelző átmérője
5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12,2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
145,7 mm Kész!
Szélesség
69,7 mm Kész!
Mélység
7,8 mm Kész!
Súly
143 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
2 700 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,35 GHz (2 350 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 835 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 540 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Pixel 2 128GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 2 128GB černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel 2 128 GB čierny.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ