A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Google Pixel 4a fekete

Termékkatalógus
Google Pixel 4a fekete
4,7 50 értékelés
Mobiltelefon - 5,8" 2340 × 1080 OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 730 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,7), hátsó kamera, 8 Mpx felbontású első kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5 mm), USB-C, ujjlenyomat-leolvasó, single SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18 W, 3140 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  GPX1065b1

Google Pixel 4a fekete

Telefon funkciók

144 mm

Google Pixel 4a

69,4 mm

Google Pixel 4a

8,2 mm

Telefon tömege: 143 g

képernyőátló

5,8“

képernyőátló

operációs rendszer típusa

Android 10

operációs rendszer típusa

akkumulátor-kapacitás

3 140 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

méretek

69,4 × 144 × 8,2 mm

a telefon méretei (Sz × Ma × Mé)

belső memória

128 GB

belső memória

kamera

12 + 8 Mpx

kamera

kapcsolat

LTE

a leggyorsabb internet

SD kártya

Nincs

memóriakártya-nyílás

tömeg

143 g

telefon tömege

Hozd ki a legtöbbet az Androidból a Google Pixel 4a-val

A Google Pixel 4a a Google saját telefonja, éppen ezért számíthatsz a tökéletesen sima működésre és az integrált páratlan Google szolgáltatásokra. Az Android 10 a legtisztább formájában van jelen, sok éven át várható a támogatása és a frissítése. A keret nélküli lekerekített szélekkel készült formatervezése modern megjelenést kölcsönöz a telefonnak, emellett jól illik a kézbe is. A nyolcmagos Snapdragon 730G processzornak és a 6 GB RAM-nak hála a Google Pixel 4a telefon nem szenved hiányt a teljesítményben sem.



Nagyszerű OLED kijelző HDR támogatással

A Google Pixel 4a telefon 5,8"-es keret nélküli OLED kijelzővel érkezik, amellyel egyszerűen magával ragad, bármit is csinálsz a telefonodon. A nagy kontrasztaránnyal és a 2 340 × 1 080 pixeles felbontásával remek paramétereket kínál a mindennapos felhasználásra, a játékokhoz vagy a filmnézéshez. Nem hiányozhat az Always On technológia sem az elmulasztott események értesítéseivel.



A Google Pixel 4a a fotózás szakértője

Miközben más telefonoknak egyszerre több objektívre van szükségük a lenyűgöző képek készítéséhez, a Google Pixel 4a telefon mindezt egyetlen 12 Mpx-es érzékelővel oldja meg. Az intelligens mesterséges intelligencia segítségével a készülék minden körülmények között csodálatos végeredmény biztosít, sőt a Night Sight funkcióval lélegzetelállító fotókat készít még alacsony fényviszonyok között is. A HDR+ technológia automatikusan végzi a színkorrekciót és a fény beállítását, hogy a fotók tökéletesek legyenek. Továbbá a Google Pixel 4a telefon képes a mutatós portréfotók készítésére is a művészi bokeh effekttel. Az előlapi 8 Mpx-es kamerával remek szelfiket készíthetsz.



Google Pixel 4a

Google Pixel 4a sima működéssel

Mivel a telefon és a szoftver is a Google alkotása, kicsit sem meglepő a készülék maximális sebessége a Snapdragon 730G 8 nm-es lapkakészlettel, amely jelentősen gyorsabb, mint az előző generáció. A hardveres felszereltsége 6 GB RAM-ból és 128 GB belső memóriából áll. Ez elegendő tárhely az összes alkalmazásnak és fájlnak.


Google Pixel 4a

Mindig a legújabb és legbiztonságosabb Androiddal

Törekedj a maximumra és használd ki a Google Pixel 4a telefon intelligens adaptív akkumulátor-kezelő képességét, ahol az Android megfigyeli, hogy hogyan használod a telefonodat és ehhez mérten optimalizálja a rendszer folyamatait. A hardver és a szoftver kifogástalan kombinációjáért a Titan M biztonsági chip felel, amely biztonságban és titkosítva tartja az adataidat, hogy ahhoz senki se férhessen hozzá.

Google Pixel 4a

Google Pixel 4a NFC fizetéssel

A Google Pixel 4a okostelefon repertoárjában megtalálható még az NFC támogatás is. Ezzel gyorsabban csatlakoztathatod a telefonhoz a kompatibilis eszközöket vagy használhatod a mobiltelefonos fizetést is a vásárlásoknál.

Google Pixel 4a

3,5 mm-es jack

A modern mobiltelefonokból sajnos gyakran hiányzik a népszerű 3,5 mm-es jack fülhallgató csatlakozó. Azonban a Google Pixel 4a még ezen a téren sem okoz csalódást, nyugodtan csatlakoztathatod hozzá a kedvenc fülhallgatóidat.




Paraméterek

Kijelző átmérője
5,8" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,8" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2019 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
144 mm Kész!
Szélesség
69,4 mm Kész!
Mélység
8,2 mm Kész!
Súly
143 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 30fps, 720p (HD) 240fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 140 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 730 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 618 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-C → USB-C) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza! Mikorra várható ár a készülékhez? Hamarosan elkezdődik (októberben) a készülék forgalmazása. Gondolom nem sokban különbözik a pixel 4a árképzése pld a PS5-ösétől, hiszen az csak jövő évben lesz elérhető, de már szerepel várható ár a termékoldalon, elő is rendelhető. Egy kedves kis közösségben, ahol tűkön ülve várjuk napról napra a készülék bármiféle elérhetőségét a magyar vásárlóközönség számára, fontos lenne minél több konkrétumot megtudjunk minél előbb a termékkel kapcsolatban, főként a hazai árát.

Tisztelt Alza! Érdeklődnék, hogy ennek a telefonnak a megjelenítése csak afféle "placeholder", ha mégis forgalomba hoznák az országban, vagy biztosra vehető, hogy kapható lesz az Alza webshopban? Ha biztos, akkor milyen időkeretre lehet számítani? Köszönöm válaszukat!

Tisztelt Alza, rendelkeznek már információ arról ,hogy októberben mikor érkezik a telefon? Vagy , hogy egyáltalán érkezik októberben? Köszönöm válaszuk!

A 350 eurós telefon (126000 Ft, 360-as euróval számolva) kerül ennyibe? Köszönöm, inkább megveszem a német google store-ban és hazakukdetem.. hát erre kár volt ennyit várni...

Tisztelt Alza! Két Sim használható úgy, hogy az egyik egy fizikai SIM-kártya és egy eSIM-et.

T. Alza, érdeklődöm, hogy van-e magyar nyelv a készüléken és hány év a termékre a garancia. üdvözlettel, Péter

Mi a különbség a 167 990ért és a 131 490 ért árult pixel 4a közt ? UK forgalmazás felirat azt jelenti nem kapok normális(Magyarországon használható) töltőt,vagy egyéb hátulütői is vannak ?

T. Alza! Szeretném kérdezni, hogy esetleges garanciális hiba esetében mit tudnak tenni? hivatalos szerviz sejtésem szerint nincs, cserekészülék? (az ára elrettentő a hivataloshoz képest, de ha a garancia használható, akkor mégis elgondolkodtató egy németországi rendeléssel szemben) Köszönettel

Azt szeretném megkérdezni,hogy nálunk is használt töltőfejjel érkezik vagy adapter jár hozzá?

azt lehet tudni hogy miért emelkedik az ára folyamatosan? amikor itt megjelent még 168.990 volt (botrány egy 350 dolláros készülékért), azóta gyakran nézem hátha kicsit normalizálják az árát, de azt vettem észre hogy 1-2 hetente rádobnak egy ezrest, most már majd 174.000. az árnak nem csökkennie kéne? vagy itt az a taktika hogy csapjunk le rá most mert pár hónap múlva már 200.000 lesz?

12
Kérdések és válaszok: Google Pixel 4a fekete
Kiegészítők: Google Pixel 4a fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 4a černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel 4a čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel 4a schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel 4a schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ