Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Google Pixel 6a 5G 6 GB/128 GB zöld

Termékkatalógus
Google Pixel 6a 5G 6 GB/128 GB zöld
4,5 152 értékelés
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Google Tensor processzor, kameramodul: 12,2Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 18W, 4410 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kód:  GPX1069b3 Termékszám:  PIXEL-6A-128GR

Google Pixel 6a 5G 6 GB/128 GB zöld

Megjegyzés:  Bár a Google Pixel 6a 5G telefon 5G hálózati vétellel rendelkezik, előfordulhat, hogy a szolgáltatók nem támogatják. Kérünk, érdeklődj mobilszolgáltatódnál az esetleges 5G támogatás lehetőségéről.

A telefon jellemzői

152,2 mm

Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB mobiltelefon zöld

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

71,8 mm

Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB mobiltelefon zöld

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

8,9 mm

A telefon tömege: 178 g

Google Pixel 6a mobiltelefon

6,1"

képátló

Google Pixel 6a mobiltelefon

Android 12

operációs rendszer típusa

Google Pixel 6a mobiltelefon

4 410 mAh

akkumulátor kapacitása

Google Pixel 6a mobiltelefon

Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Google Pixel 6a mobiltelefon

71,8 × 152,2 × 8,9 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Google Pixel 6a mobiltelefon

128 GB

belső memória

Google Pixel 6a mobiltelefon

12,2 + 12 Mpx

kamera

Google Pixel 6a mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Google Pixel 6a mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

Google Pixel 6a mobiltelefon

178 g

telefon tömege

A Pixel 6a a legújabb kompakt telefon egyenesen a Google-tól

Még mindig vágysz egy nagyszerű telefonra, amelynek nincs túlméretezett képátlója? Az új Google Pixel 6a pontosan neked készült. Bár ez a rendkívül népszerű Google Pixel 6 könnyített kiadása, mégis olyan szolgáltatások és funkciók széles skáláját kínálja, amelyekkel másAndroid telefonok nem rendelkeznek. Számíthatsz például a Google összes szolgáltatásának tökéletesen zökkenőmentes működésére és kiváló integrációjára. Emellett mindig az Android legújabb verziója fut rajta. A Google merész tervezési újításokkal is előállt egy szokatlan fotómodul vagy egy egyedichip formájában. Milyen egyéb újításokra számíthatsz még?

Nagyszerű OLED kijelző HDR támogatással

A Google Pixel 6a gyönyörű, 6,1"-es OLED kijelzővel rendelkezik, amelynek köszönhetően tökéletesen elmerülsz mindenben, amit a telefonon csinálsz. A nagy kontraszt és a 2400 x 1080 képpontos felbontás megfelelnek a mindennapi használathoz, valamint játékhoz vagy filmnézéshez. Az ujjlenyomat-olvasó közvetlenül a kijelzőben van elrejtve, az előlapon lévő karcolásokat pedig a strapabíró Gorilla Glass 3 réteg akadályozza meg.

A Google Pixel 6a prémium kategóriás kamerapárral büszkélkedhet

Míg más telefonoknak több objektívre van szükségük a gyönyörű képek eléréséhez, addig a Google Pixel 6a telefonnak csak kettőre - 12,2 Mpx-es fő és 12 Mpx-es kiegészítő nagylátószögű objektívre. A telefon akár 4K felbontású videók készítését is támogatja 60 fps sebességgel, a 240 fps-es maximálisképsebességet a klasszikus Full HD felbontással éri el. A Google Pixel 6a okostelefon szelfikamerája 8 Mpx felbontású, és olyan funkciókat támogat, mint például az Auto-HDR és a Full HD videofelvétel.

Készíts gyönyörű éjszakai felvételeket a Pixel 6a telefonnal

A Google Pixel 6a 12,2 Mpx főkamerája nagyon jól kiegyensúlyozott fotókat készít részletgazdag és dinamikus tartományban különböző fényviszonyok mellett.A második, nagylátószögű kamera színben és tónusban megegyezik a főkamerával, amely a legtöbb ilyen árkategóriájú telefon esetében nem jellemző.  A speciális éjjellátó üzemmód nagyszerű képeket készít gyenge fényviszonyok mellett is.

A Google Pixel 6a okostelefon innovatív kialakítása

A Google népszerű telefonjának új generációját a csúcskategóriás specifikációk mellett innovatív megjelenése is vonzóvá teszi. A Google Pixel 6a szerkezeti magja egy alumínium váz és az IP68 tanúsítvánnyal rendelkező általános tartósság. A víz alatti merüléssel sem okoz számára gondot. Az okostelefonlegjellegzetesebb formai eleme kétségtelenül a vízszintesen elhelyezett fotómodul, amely a telefon hátlapját két egyenlőtlen részre osztja, és meglehetősen domború. A Google mindenesetre mindig két szín kombinációjára ment, amelynek köszönhetően a Pixel 6a telefon visszafogottnak, ugyanakkor eredetinek és játékosnaktűnik.

A Google Pixel 6a-t a Google Tensor chip hajtja

Az új Google Pixel 6a telefonok második várható jellemzője a processzor. A Google ugyanis saját chipszettet fejlesztett ki Google Tensor néven.A nyolcmagos 5 nm-es architektúrára épül, és az első számú internet szerint 80%-os teljesítménynövekedést láthatunk majd a Pixel 5-höz képest, ami valóban hatalmas ugrás. Ez a két erős, két szupererős és négy energiatakarékos mag kombinációjának köszönhető. A chip többek között jelentős mértékbenfejlett mesterséges intelligenciával dolgozik, amelynek meg kell látszódnia például a Google Pixel 6a készülékkel készített fényképek minőségén.

Mindig a legújabb és legbiztonságosabb Android rendszer

A Google Pixel 6a operációs rendszere az Android 12, a Pixel UI vállalati kiterjesztéssel. A jelenlegi verzió a nagyfokú testreszabhatóságra épül, amelyet a Google Material You-nak nevez. Például teljesen testre szabhatod telefonod színvilágát. A Google 5 évig tartó prémium biztonsági frissítéseket is kínál az új Pixel 6a készülékhez, és bónuszként exkluzív, valós idejű, offline fordítási lehetőséget ad a nyelvek között. 

A Google Pixel 6a lehetővé teszi az NFC fizetéseket

A Google Pixel 6a okostelefon NFC támogatással rendelkezik. Ez lehetővé teszi a kompatibilis eszközök gyorsabb párosítását vagy mobilfizetés használatát vásárlások esetén.

A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó védi az adataidat

Senki más nem férhet hozzá a személyes adatokhoz. Semmilyen esetben sem. A Google Pixel 6a az egyik legbiztonságosabb Android rendszer. A készülékhez való fizikai hozzáférést a kijelző aljába épített gyors és pontos ujjlenyomat-olvasó biztosítja.

A Pixel 6a még egy megerőltető munkanaphoz is elegendő energiával rendelkezik

Az Android rendszer célzott optimalizálásának és a legmodernebb Google Tensor chipnek köszönhetően az energiafogyasztás teljesen minimális. Ennek ellenére egy 4410 mAh kapacitású akkumulátornak sikerült bekerülnie a Google Pixel 6a testébe. Támogatja a 18 W-os gyorstöltést.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12,2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12,2 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 240fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 410 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Google Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Google Tensor Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G78 MP20 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → USB-C), USB-C → USB-A átalakító Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Pixel 6a 5G 6 GB/128 GB zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 6a 5G 6GB/128GB zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel 6a 5G 6 GB/128 GB, zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel 6a 5G 6 GB / 128 GB Sage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel 6a 5G 6 GB / 128 GB Sage.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ