A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Xiaomi 14

Google Pixel 7 5G 8 GB/128 GB sárga

Termékkatalógus
Google Pixel 7 5G 8 GB/128 GB sárga
4,5 85 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Google Tensor G2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,85) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10,8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, 4355 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GPX1070b2 Termékszám:  GA03943
Google Pixel 7 5G 8 GB/128 GB sárga 186 190 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Google Pixel 7 5G 8 GB/128 GB sárga

Google Pixel 8 Pro (TESZT): egy nagyszerű, ámde kiszámítható utódja a Pixel sorozatnak
Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít a gyakorlatban?
Google Pixel Fold (BEMUTATÓ): milyen a gyártó első hajlítható telefonja?
Az amerikai Google is beszáll a hajlítható mobiltelefonok képzeletbeli versenyébe. A Google I/O konferencián 2023. május 10-én mutatta be az új Google Pixel Foldot. Hogy néz ki a telefon, és mivel igyekszik megkülönböztetni magát a konkurenciától?
Google Pixel 7a (TESZT): a legújabb "A" modell jelentős fejlesztésen esett át
A Google mobiltelefonok rajongói bizonyára nagyra értékelik a kiváló kamerát, a nagyszerű szoftveres támogatást és a hosszú élettartamot. Elvégre mégis csak maga a Google készíti az Android operációs rendszert. De hogyan teljesít az új Google Pixel 7a a mindennapi használat során? Cikkünkből megtudhatod.
Google Pixel 7 Pro (TESZT): az amerikai gyártó ismét felülmúlta önmagát
A Google Pixel 7 Pro számos fejlesztést kapott, például az új Google Tensor G2 chipet, megannyi szoftveres funkciót és karcsúbb kialakítást. Az új készülék fém fotómodult és korábban soha nem látott színválasztékot kínál. Hogyan teljesített a Pixel 7 Pro a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod.
További vélemények megjelenítése
Google Pixel 7 5G 8 GB/128 GB sárga egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Figyelmeztetés: Bár a Google Pixel 7 5G telefon 5G hálózati vétellel rendelkezik, előfordulhat, hogy a cseh vagy szlovák szolgáltatók nem támogatják. Kérünk, érdeklődj mobilszolgáltatódnál az esetleges 5G támogatásról.

A telefon funkciói

155,6 mm

Google Pixel 7 mobiltelefon

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

73,2 mm

Google Pixel 7 mobiltelefon

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

8,7 mm

A telefon tömege: 197 g

Google Pixel 7 mobiltelefon

6,3"

képátló

Google Pixel 7 mobiltelefon

Android 13

operációs rendszer típusa

Google Pixel 7 mobiltelefon

4 355 mAh

akkumulátor kapacitása

Google Pixel 7 mobiltelefon

Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Google Pixel 7 mobiltelefon

73,2 × 155,6 × 8,7 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Google Pixel 7 mobiltelefon

128 GB

belső memória

Google Pixel 7 mobiltelefon

50 + 12 Mpx

kamera

Google Pixel 7 mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Google Pixel 7 mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

Google Pixel 7 mobiltelefon

197 g

telefon tömege

A Google Pixel 7 5G az Android legjobb formáját hozza el

Nem akarsz többé az Android frissítések állandó hiányával foglalkozni, és helyette a legújabb funkciókra vágysz? Akkor a Google Pixel 7 5G a tied, mivel a Google 5 évig garantálja a funkcionális és biztonsági javításokat. Számíthatsz a zökkenőmentes működésre és az összes Google-szolgáltatás kiváló integrációjára. Továbbá mindig nagyszerű fotók, erős chipkészlet vagy merész, megjelenésbeli innovációk várnak. Ilyen telefont szeretnél a zsebedben tudni!

Elképesztő 90 Hz-es AMOLED kijelző HDR10+ és Always-on támogatással

A Google Pixel 7 5G gyönyörű, 6,3"-es AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely mindenben elmerül, amit a telefonon csinálsz. A nagy kontraszt és a 2400 x 1080 képpontos felbontás kiváló a mindennapi használathoz, valamint játékhoz vagy filmnézéshez. Természetesen az Always-on funkció akkor is megjeleníti az értesítéseket, ha a telefon le van zárva. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy közvetlenül a kijelzőbe rejtett ujjlenyomat-olvasó is a rendelkezésedre áll, magát a kijelzőt pedig a karcálló Gorilla Glass Victus réteg védi a karcolásoktól.

Rögzítsd életedet tökéletes minőségben a Google Pixel 7 5G telefonnal

Míg más telefonoknak több objektívből álló hatalmas tömbökre van szükségük, a Google Pixel 7 5G mindössze kettőt használ. És mégis, semmi sem akadályoz meg abban, hogy gyönyörű képeket készíts! A Pixel 7 5G telefon egy 50Mpx-es főkamerát kapott f/1.85 rekeszértékkel és egy 12Mpx-es kiegészítő nagylátószögű érzékelőt 114°-os látószöggel és f/2.2 rekeszértékkel. A telefon 4K felbontásig támogatja a videórögzítést 60 fps-en, a 240 fps-es maximális képsebességet a klasszikus Full HD felbontással éri el. A Google Pixel 7 5G okostelefon szelfi kamerája 10,8 Mpx felbontású, és olyanfunkciókat támogat, mint az automatikus HDR és a Full HD videofelvétel.

A Google Pixel 7 5G okostelefon innovatív kialakítása

A Google népszerű telefonjának hetedik generációja nemcsak csúcsteljesítményt, hanem érdekes és innovatív koncepciót is kínál a formatervezésben. A Google Pixel 7 5G szerkezeti magja egy alumíniumkeret, és az általános ellenállás IP68-as minősítéssel rendelkezik. A víz alá merülés sem okoz számára gondot. A legszembetűnőbb külső eleme kétségtelenül az újrahasznosított alumíniumból készült, vízszintesen elhelyezett fotomodul, amely a telefonok hátlapját két egyenlőtlen részre osztja, és meglehetősen domború. De mindenesetre a Google mindig is a két szín kombinációját választotta, ígya Pixel 7 5G egyszerre tűnik takarékosnak, de eredetinek és játékosnak.

Google Pixel 7 5G a Google Tensor G2 chipre támaszkodik

Az új Google Pixel 7 5G telefonok másik várható jellemzője a processzor. A Google kifejlesztette saját chipkészletének második generációját, a Google Tensor G2-t. A nyolcmagos 4 nm-es architektúrára épül, és akár 60%-os teljesítménynövekedésre is számíthatunk a Pixel 6-hoz képest, amely hatalmas változást jelent. Egy TPU (Tensor Processing Unit) is rendelkezésre áll a gépi tanuláshoz, valamint egy Titan M2 biztonsági koprocesszor. Az egyedi szoftverek nagyszerű optimalizálásának köszönhetően pedig a Pixel 7 5G sebessége valóban kiemelkedő.

Mindig a legújabb és legbiztonságosabb Android rendszer

A Google Pixel 7 5G telefon operációs rendszere az Android 13 a Pixel UI vállalati kiterjesztéssel. A jelenlegi verzió a nagyfokú testreszabhatóságra épül, amelyet a Google Material You-nak nevez. Így például teljes mértékben személyre szabhatod a telefon környezetének színét. A Google 5 évig tartó prémium biztonsági frissítéseket is kínál az új Pixel 7-hez, és további bónuszként exkluzív offline, valós idejű fordítási lehetőséget ad a nyelvek között.

A Google Pixel 7 5G lehetővé teszi a fizetést NFC-vel

A Google Pixel 7 5G okostelefon az NFC támogatását is tartalmazza. Ez lehetővé teszi a kompatibilis eszközök gyorsabb párosítását, vagy akár mobilfizetés segítségével vásárolhatsz.

Google VPN

A Google a biztonságra, a felhasználói adatok védelmére és az adatvédelemre összpontosít. Ezért a Google Pixel 7 5G telefon a Google One csomag részeként képes lesz VPN-szolgáltatásokat használni. Amikor bekapcsolsz egy VPN-t, minden online adatátvitel egy erősen titkosított alagúton keresztül történik. Ezt a VPN-alagutat a Google üzemelteti biztonságos szervereken világszerte.


Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10,8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,85 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10,8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,85 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 355 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
20 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Google Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,85 GHz (2 850 MHz) Kész!
Processzor típusa
Google Tensor G2 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G710 MC10 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), USB-C → USB-A átalakító Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

5g muködik a vodafone hálózatán?

Több információ

Google Pixel 8 Pro (TESZT): egy nagyszerű, ámde kiszámítható utódja a Pixel sorozatnak

Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít a gyakorlatban?

Google Pixel Fold (BEMUTATÓ): milyen a gyártó első hajlítható telefonja?

Az amerikai Google is beszáll a hajlítható mobiltelefonok képzeletbeli versenyébe. A Google I/O konferencián 2023. május 10-én mutatta be az új Google Pixel Foldot. Hogy néz ki a telefon, és mivel igyekszik megkülönböztetni magát a konkurenciától?

Google Pixel 7a (TESZT): a legújabb "A" modell jelentős fejlesztésen esett át

A Google mobiltelefonok rajongói bizonyára nagyra értékelik a kiváló kamerát, a nagyszerű szoftveres támogatást és a hosszú élettartamot. Elvégre mégis csak maga a Google készíti az Android operációs rendszert. De hogyan teljesít az új Google Pixel 7a a mindennapi használat során? Cikkünkből megtudhatod.

Google Pixel 7 Pro (TESZT): az amerikai gyártó ismét felülmúlta önmagát

A Google Pixel 7 Pro számos fejlesztést kapott, például az új Google Tensor G2 chipet, megannyi szoftveres funkciót és karcsúbb kialakítást. Az új készülék fém fotómodult és korábban soha nem látott színválasztékot kínál. Hogyan teljesített a Pixel 7 Pro a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod.
Vélemények: Google Pixel 7 5G 8 GB/128 GB sárga
Kiegészítők: Google Pixel 7 5G 8 GB/128 GB sárga
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ