A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Google Pixel Fold 5G

Termékkatalógus
Google Pixel Fold 5G
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 5,8"-es OLED kijelző 2040 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, single + eSIM, Google Tensor G2 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,7) fő kamera + 10,8Mpx széles látószögű + 10,8Mpx teleobjektív, 9,5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, 4821 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
846 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Jótállás 36 hónap Kód:  GPX1073ax Termékszám:  GPX1073ax
Google Pixel Fold 5G ettől846 090 Ft Kérés esetén megrendeljük

Google Pixel Fold 5G

Eme Google Pixel Fold mobiltelefon része a smarta hajlítható telefonok csoportjának. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 5,8" -es képernyővel van ellátva, ezáltal a közepes méretű készülékek osztályába tartozik. Belül single + eSIM kártya konfiguráció található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos Google Tensor G2 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával rendelkezik. Az elégséges energiát a tartós, 4821 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Hála a vezeték nélküli töltés funkciónak, nem lesz többé gond a bosszantó kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. IPX8 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Ezen Google mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Google Pixel Fold 5G mobiltelefon fontosabb paraméterei

  • Eme Google okostelefon 5,8" méretű képernyővel rendelkezik
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A szükséges energiát az erős, 4821 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefonon elérhető a praktikus vezeték nélküli töltés
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IPX8 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon OLED 5,8"méretű kijelzővel van szerelve
  • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A kijelző 1200 Nits fényerőt nyújt
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 4821 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G710 MP7

Ennek a remek Google telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Örömteli lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Google telefon használatával töltünk el, mivel 5,8" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2040 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legfejlettebb technológia, amely lenyűgözően renderel minden típusú jelenetet. Azért, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a fejlett Google okostelefon 1200 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet garantál.

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal való fényképezés alapvető része a három hátoldali kamera. Ez a nagyszerű Google mobiltelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 10,8Mpx-es teleobjektívvel, 10,8Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően közeli képet készíthetünk a távoli dolgokról. Ez különösen hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 5× mértékű optikai zoom-mal van ellátva. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezzel a modern Google okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Nagyon hasznos funkció az optikai képstabilizálás. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró Google mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4821 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. El van látva gyors vezetékes töltéssel, valamint kábel nélküli töltéssel. A töltésre USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Eme Google okostelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A nagyszerű Google mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 13, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot.

Ez a modern Google mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes azonosítani az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Jól átgondolt hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Google mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A barométerrel mérhetjük a légköri nyomást, meghatározhatjuk a magasságot, és használhatjuk különféle időjárási alkalmazásokhoz is. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), töltőkábel (USB-C → USB-C) és USB-C → USB-A átalakító

Méretei:

139,7 × 79,5 × 12,1 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

238 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Pixel Fold 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel Fold 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel Fold 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel Fold 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel Fold 5G.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ