Shop roku 30 dnů na vrácení

Google Pixel Tablet 8GB / 128GB szürke

Termékkatalógus
Google Pixel Tablet 8GB / 128GB szürke
Tablet - 10,95" QHD 2560 × 1600 IPS kijelző, Google Tensor G2 2,85 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 0 GB, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2), USB-C, 8000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kód:  GOOG002b2 Termékszám:  GOOG002b2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Google Pixel Tablet 8GB / 128GB szürke

A Google Pixel Tablet 128GB szürke kivitelben a legjobb Androidot hozza

Nem akarsz többé az Android frissítések állandó hiányával foglalkozni, helyette inkább a legújabb funkciókat szeretnéd élvezni? Akkor a Google Pixel Tablet neked készült, ugyanis a Google 5 évig garantálja a funkcionális és biztonsági javításokat. Számíthatsz a zökkenőmentes működésre és az összes Google-szolgáltatás kiváló integrációjára. Ráadásul egy prémium dokkoló hubot is kapsz, amely nemcsak a tablet vezeték nélküli töltésére szolgál, hanem minőségi hangszóróként is, vonzó designkoncepcióban. Röviden: ez az a tablet, amelyet minden nap használni akarsz!

Elképesztő 10,95"-os kijelző HDR és Always-on támogatással

A Google Pixel Tablet gyönyörű, 10,95"-es kijelzővel rendelkezik, amely mindenbe belevon, amelyet a tableten csinálsz. A nagy kontraszt és a 2 560 x 1 600 pixeles felbontás kiválóan alkalmas mindennapi használatra, játékhoz vagy filmnézéshez. És mivel a nagy élményt nemcsak a kép, hanem a hangzás is jelenti, a gyártó mindent megtett ebbe az irányba. A négy kiváló minőségű hangszóró jelentősen hozzájárul a Google Pixel tablet tökéletes hangzásvilágához. Így amikor videókat nézel, vagy zenét hallgatsz, kiválóan élvezheted a részletek és a mélység reprodukcióját,valamint a valósághű hangzást az új zeneszámok lejátszásakor.

Stílusos formatervezés

A Google Pixel Tablet három színben, töltővel és hangszóróval ellátott dokkolóval együtt kapható. Ezáltal az otthonodban a szórakozás fényes középpontjává válik. Természetesen támogatott az ún. Hub mód, ahol a Google Pixel tableten megjelenítheted a kiválasztott fényképeket vagy widgeteket a kompatibilis okosotthon-elemek gyors vezérléséhez.

Google Pixel Tablet Google Tensor G2 chippel

Az új Google Pixel Tablet másik várható jellemzője a processzor. A Google kifejlesztette saját chipkészletének második generációját, a Google Tensor G2-t. Nyolcmagos 5 nm-es architektúrára épül, és akár 60%-os teljesítménynövekedésre is számíthatunk a Pixel 6-hoz képest, amely hatalmas változást jelent. Rendelkezésedre áll még egy TPU (Tensor Processing Unit) a gépi tanuláshoz és egy Titan M2 biztonsági koprocesszor. A nagyszerű Android-optimalizálásnak köszönhetően pedig a Google Pixel Tablet sebessége valóban figyelemre méltó.

Mindig a legújabb és legbiztonságosabb Android rendszer

A Google Pixel tablet operációs rendszeres természetesen az Android legújabb verziója a vállalat Pixel UI bővítésével. A jelenlegi verzió a nagyfokú testreszabhatóságra épül, amelyet a Google Material You-nak nevez. Például teljesen testre szabhatod telefonod színvilágát. A Google az új tablethez még 5 évig tartó biztonsági frissítéseket is kínál, és bónuszként exkluzív offline fordítási lehetőséget ad a nyelvek között, a valós időben.

A Google Pixel tablet beépített Chromecastot kapott

Mivel a Google Pixel Tabletet úgy tervezték, hogy az okosotthon multimédiás központja legyen, Chromecastot is építettek bele. Csupán néhány kattintással videót küldhetsz az okostévé nagy képernyőjére.

Google VPN

A Google a biztonságra, a felhasználói adatok védelmére és az adatvédelemre összpontosít. Ezért a Google Pixel Tablet a Google One csomag részeként képes lesz VPN-szolgáltatásokat használni. Amikor bekapcsolsz egy VPN-t, minden online adatátvitel egy erősen titkosított alagúton keresztül történik. Ezt a VPN-alagutat a Google üzemelteti biztonságos szervereken világszerte.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző mérete
10,95" (27,81 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
276 PPI Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,95" (27,81 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
276 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
0 GB (0 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
. Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,85 GHz Kész!
Processzor modell
Google Tensor G2 Kész!
Grafikus chip
ARM G710 MP7 Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
169 mm (16,9 cm) Kész!
Szélesség
258 mm (25,8 cm) Kész!
Mélység
8,1 mm (0,81 cm) Kész!
Tömeg
493 g (0,49 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Töltőállvány Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Pixel Tablet 8GB / 128GB szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel Tablet 8GB/128GB šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel Tablet 8 GB / 128 GB sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel Tablet 8GB/128GB Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel Tablet 8GB/128GB Grau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ