A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

GoPro HERO10 Black

Termékkatalógus
GoPro HERO10 Black
4,0 39 értékelés
Kültéri kamera - felvételek rögzítése: 5,3K/60fps, 4K/120fps, 2,7K/120fps 1080p/240fps, Hypersmooth 4.0 képstabilizátor minden üzemmódban, hátsó LCD érintőképernyő, elülső szelfi kijelző, TimeWarp 3.0 time-lapse mód vízállóság 10 m, MicroSDXC foglalat, 23 Mpx-es kamera, USB-C, WiFi, Bluetooth, hangvezérlés, Li-Ion akkumulátor
129 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OG010a1 Termékszám:  CHDHX-102-RT Gyártó honlapja:

GoPro HERO10 Black

GoPro HERO10 Black egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

GoPro HERO10 Black - Hihetetlenül gyors és egyszerűen briliáns

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera előnyei

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera hihetetlen teljesítményt nyújt

A GoPro ötvözi a féktelen sebességet és az egyszerűséget. Ennek eredményeként veheted kézbe ezt a nagy teljesítményű GoPro HERO10 Black kültéri kamerát. Az új GP2 chipnek köszönhetően 5,3K-s videókat készíthetsz kétszeres képkockasebességgel. A kamerával 23 megapixeles, részletgazdag fotókat lőhetsz, és még a gyenge fényviszonyok között készült felvételek is jobbak lesznek. A HyperSmooth 4.0 képstabilizátorral stabil felvételeket készíthetsz kalandjairól az összes üzemmódban. Amikor feltöltöd aGoPro HERO10 Black-et, a felvételek automatikusan felkerülnek a felhőbe.

Agilis GP2 processzor

A GoPro HERO10 Black belsejében a nagy teljesítményű GP2 chip fáradhatatlanul dolgozik, hogy érzékeny teljesítményt, kétszeres képkockasebességet és gyors reagálást biztosítson az érintésvezérlőkre. A processzort kifejezetten a GoPro kamerák magas követelményeihez fejlesztették ki.

Videókészítés 5,3K60 + 4K120 minőségben

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera kétszeres képkockasebességet kínál a sima mozgás rögzítéséhez. 5,3K felbontás mellett 60 FPS-re számíthatsz. A kamera lehetővé teszi a 8×-os lassított felvételek készítését 2,7K felbontásban és 5,3K-s stop-mo funkcióban. A videókból 19,6 megapixeles fénykép készítésére is van lehetőséged.

A GoPro HERO10 Black kültéri kamerával 23 megapixeles fotóid lesznek

Készíts lélegzetelállító felvételeket azokról a helyekről, ahol éppen jársz. A GoPro HERO10 Black kültéri kamerával felvételeid rendkívüli részletgazdagságban pompáznak majd.

HyperSmooth 4.0 stabilizálás

Az új képstabilizátor hihetetlenül stabil képeket biztosít. Ráadásul a GoPro HERO10 Black kültéri kamerával gyenge fényviszonyok mellett is jobb felvételeket készíthetsz. A horizont kiegyenlítő funkció magasabb dőléshatárral rendelkezik, így a felvételek tökéletesen kiegyensúlyozottnak tűnnek majd. 

A GoPro HERO10 Black beépített összecsukható lábakkal rendelkezik

A tartó cseréje csak az idő töredékét veszi igénybe a beépített összecsukható lábaknak köszönhetően. Nincs szükség további csomagokra - csak nyisd szét, csatlakoztasd és kezdd el használni a GoPro HERO10 Black kamerát. A HERO9 Black kamerához kapható összes tartozék kompatibilis a HERO10 Black kamerával is.

Tartós és vízálló kamera

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera tartósabb, mint valaha. Strapabíró konstrukciója a legdurvább bánásmódot is kibírja. Még a sár, a hó vagy a víz (akár 10 m mélységig) sem állíthat meg! A lencsetakaró karcálló és további védelmet nyújt. Szükség esetén könnyen kicserélheted.

Tartsd az összes legjobb felvételét egy helyen


Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!
Érzékelő felbontása
23 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2,27" Kész!
Típus
Családi, Outdoor, Webkamerák Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Érzékelő felbontása
23 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2,27" Kész!

Típus és működés

Típus
Családi, Outdoor, Webkamerák Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, GPS, Vízálló tok nélkül Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!
Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, Bluetooth, GPS Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 720 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
0,13 kg Kész!
Szélesség
7 cm Kész!
Magasság
4,9 cm Kész!
Mélység
3,4 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Milyen tartozékok vannak a kameráshoz? - akkumulátor? - memória kártya? - töltőkábel? - talp csavarral? - a szürke táska? Köszönöm. Szép napot!

Magyar nyelvű kezelési utasítást tartalmaz a doboza, vagy letölthető?

A paraméterek fülön egy helyen az szerepel, hogy optikai képstabilizátora van, a másik helyen elektronikus képstabilizátort írnak. Akkor most melyik? Mert a kettő nem ugyanaz.

Egy akkumulátor töltéssel mennyi ideig működik?

Kiegészítők: GoPro HERO10 Black
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ