Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GoPro HERO11 Black Creator Edition

Termékkatalógus
GoPro HERO11 Black Creator Edition
4,4 10 értékelés
Kültéri kamera - 5.3K/60fps, 4K/120fps, 2.7K/120fps 1080p/240fps, HyperSmooth 5.0 képstabilizátor, hátsó LCD érintőképernyő, elülső szelfi kijelző, TimeWarp 3.0 time-lapse mód, 10m vízálló, MicroSDXC foglalat, USB-C, WiFi, Bluetooth, hangvezérlés, Li-Ion akkumulátor Enduro
Kód:  OG011a1 Termékszám:  CHDFB-111-EU Gyártó honlapja:

GoPro HERO11 Black Creator Edition

Nagy teljesítményű, minden-egyben kreatív központ

A GoPro HERO11 Black Creator Editionnel mindig kéznél lesz a saját kreatív központod. Megkönnyíti a vlogolást, a filmezést és az élő közvetítést. A teljes rendszer professzionális minőségű 5,3K videót, az Emmy-díjas HyperSmooth 5.0 stabilizációt, továbbfejlesztett hangot és LED világítást tartalmaz. A GoPro egyetlen feltöltéssel akár 4 órányi 4K felvételre is alkalmas.

A Creator Edition tartalmazza a HERO11 Black kamerát, a Volta foglalatot akkumulátorral, a Media Modot, a Light Modot és az Enduro akkumulátort. 

A GoPro HERO11 Black Creator Edition kültéri kamera legfontosabb előnyei

Legyen Hollywood elérhető távolságban!

A GoPro HERO11 Black Creator Edition kültéri kamerával egy sokoldalú kézi tartószerkezetet is kapsz, amely egész nap kitart egyetlen feltöltéssel, és lehetővé teszi, hogy a kamerát egy kézzel kezeld. Ha előfizetsz a GoPro-ra, korlátlan felhő tárhely áll a rendelkezésedre.

Játssz a felvételekkel!

A kamera új képérzékelővel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb vásznon dolgozz. A kibővített látómező szerkesztése során zoomolhatsz, vághatsz vagy módosíthatod a digitális objektívet. A GoPro HERO11 Black kamerával elérheted a megálmodott eredményt!

A GoPro HERO11 Black 5,3K-s, 27 megapixeles felvételt kínál

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera kétszeres képkockasebességet kínál a sima mozgás rögzítéséhez. 5,3K felbontás mellett 60 FPS-re számíthatsz. A fényképezőgép lehetővé teszi a 8×-os slo-mo felvételek készítését 2,7K felbontásban és az 5,3K-s stop-mo funkciót. A videókból 24,7 MP-es fotókat is készíthetsz.  

Emmy-díjas videostabilizálás

A beépített HyperSmooth 5.0 képstabilizátor igazán sima felvételeket biztosít még a bonyolultabb felvételek készítése közben is. A GoPro HERO11 Black kamerához nincs szükség kardánra vagy speciális szoftverre.

 

GoPro HERO11 Black AutoBoosttal

A kamera automatikusan meghatározza a stabilizálás szükséges szintjét a sebesség és a mozgás függvényében. Az így kapott felvételek a lehető legsimábbak és legszélesebbek lesznek.

Horizon Lock - stabil horizont

A Horizon Lock funkció rögzíti a horizontot, így az mindig vízszintben marad. Mivel a Horizon Lock a HyperSmooth 5.0 stabilizálás része, a GoPro HERO11 Black Creator Edition kamerával készített felvételek sokkal stabilabbak lesznek. Ez még akkor is így van, ha a kamerát teljes 360°-ban elforgatod.

A GoPro elegendő energiával rendelkezik az egész napos forgatáshoz

A GoPro HERO11 Black Creator Edition szettben megtalálod a Voltát (akkumulátor tartó / állvány / távirányító), a Media Mod és a Light Mod tartozékokat. Ezek a bővítmények átfogó és hatékony, kreatív megoldásokat kínálnak.

Volta funkciói

  • Kiterjesztett akkumulátor-kapacitás - a tartó az Enduro akkumulátorral kombinálva akár 4 órás üzemidőt biztosít 4K felbontású felvételek készítésekor (4K/30)
  • Egykezes kezelés - közvetlenül a fogantyún integrált gombok találhatók a GoPro HERO11 Black vezérléséhez
  • Beépített állvány - time-lapse, csoportkép vagy más stabil felvétel készítéséhez csak húzd ki az állvány lábakait
  • Vezeték nélküli távirányító - vedd le a tartót a kameráról, és akár 30 m távolságból, távolról is vezérelheted

A GoPro HERO11 Black Creator Edition professzionális szintű produkciót biztosít 

Nagyszerűen irányított hangzás

Válaszd ki, honnan szeretnéd a hangot és döntsd el, hogy a kamera előtt vagy mögött legyen. A GoPro mikrofonja képes elnyomni a szelet, így a párbeszéd és a kommentár kristálytiszta lesz. 

Professzionális világítás

Szeretnél éles képeket készíteni, amelyek professzionális benyomást keltenek? A szett tartalmazza a Light Modot - egy LED modult, amely széles és lágy fényt biztosít.

A kamera készen áll a további bővítésre

A Creator Edition tartalmaz egy 2× Cold Shoe Mountot és egy micro HDMI-portot is, így még messzebbre juthatsz a felszereléssel. Ha van mikrofonod, a GoPro HERO11 Black kamerán 3,5 mm-es mikrofoncsatlakozót is találsz.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Érzékelő felbontása
27 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2,27" Kész!
Típus
Outdoor, Motorkerékpárra Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Érzékelő felbontása
27 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2,27" Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor, Motorkerékpárra Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!
Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, GPS Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
0,13 kg Kész!
Szélesség
7 cm Kész!
Magasság
4,9 cm Kész!
Mélység
3,4 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Jellemzők
Strapabíró, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, GPS, Vízálló tok nélkül Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GoPro HERO11 Black Creator Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoPro HERO11 Black Creator Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GoPro HERO11 Black Creator Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoPro HERO11 Black Creator Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoPro HERO11 Black Creator Edition.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ