Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

GoPro HERO9 BLACK

Termékkatalógus
GoPro HERO9 BLACK
4,5 59 értékelés
Kültéri kamera - felvételek: 5K/30fps, 4K/60fps, 1080p/240fps, Hypersmooth 3.0 képstabilizálás, hátsó LCD érintőkijelző, elülső szelfi kijelző, TimeWarp 3.0 gyorsított felvétel, vízállóság tok nélkül: 10 m, MicroSDXC foglalat, 20 MP-es fényképezőgép, USB-C, WiFi, Bluetooth, hangvezérlés, Li-Ion akkumulátor
Kód:  OG009a1 Termékszám:  CHDHX-901-RW Gyártó honlapja:

GoPro HERO9 BLACK

GoPro HERO9 BLACK nagyobb felbontással

Készíts lenyűgöző 5K videókat, amelyek részletgazdagsága még nagyítás után is megmarad. Akár 14,7 MP-es képernyőfelvételeket is készíthetsz közvetlenül a videóból. A GoPro HERO9 BLACK kültéri kamera támogatja a 4K, 2,7K, 1440p és 1080p videóformátumokat.

Élvezd ki, hogy még több a pixel!

Készíts éles, professzionális 20 MP-es fotókat a GoPro HERO9 BLACK kültéri kamerával, és használd a SuperPhoto funkciót, hogy a képeid tökéletesek legyenek!

GoPro kamera, hogy több kijelződ legyen

Az új előlapi kijelzőn élő előnézetben látható a kép, így könnyebbé válik a szelfikészítés. A GoPro HERO9 BLACK nagyobb hátsó kijelzője még kényelmesebb és intuitívabb vezérlést biztosít.

Fejlett HyperSmooth 3.0 stabilizálás

A GoPro HERO9 BLACK kültéri kamera erőteljes HyperSmooth 3.0 stabilizálással rendelkezik, mostantól horizontrögzítéssel. Ez az eddigi legfejlettebb videostabilizálás.

8-szoros Slo-Mo

Élvezd az akár 8x lassított felvételeket, ugyanis a GoPro HERO9 BLACK akár 240 képkocka/másodperc sebességgel is képes felvételt készíteni.

A TimeWarp 3.0 összesűríti az időt

Lélegzetelállító time-lapse képek készítése minden alkalomra a TimeWarp 3.0 segítségével! A TimeWarp 3.0 összesűríti az időt, ami a GoPro HERO9 BLACK kamerával készített képeken is látható lesz. A videók normál üzemmódba való visszakapcsolásához használd a Speed Ramp funkciót!

A GoPro 30 másodpercnyi felvételt rögzít felvétel előtt

Valószínűleg te is megtapasztaltad már, hogy nem indítottad el időben a felvételt, és lemaradtál egy-egy értékes képkockáról. A GoPro HERO9 BLACK akár 30 másodpercet is rögzít a felvétel megkezdése előtt, így nem szalasztasz el egyetlen fontos felvételt sem.

Élő közvetítés a GoPro HERO9 BLACK kamerával

Közvetlenül élőben közvetíthetsz a közösségi média felületein, továbbá a HyperSmooth 3.0 képstabilizátorral a GoPro HERO9 BLACK-et gyakorlatilag bárhol elhelyezheted, hogy szórakoztasd a közönségedet.


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Érzékelő felbontása
20 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2,3" Kész!

Típus és működés

Típus
Családi, Outdoor, Webkamerák, Motorkerékpárra Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli, GPS, Hurok felvétel, Hangvezérlés, Vízálló tok nélkül Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi, Bluetooth, GPS Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 720 mAh Kész!
Tápellátás típusa
USB Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,5 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
157 g Kész!
Szélesség
7,18 cm Kész!
Magasság
4,8 cm Kész!
Mélység
3,36 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GoPro HERO9 BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoPro HERO9 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GoPro HERO9 BLACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoPro HERO9 BLACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoPro HERO9 BLACK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ