Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

GoPro Max Lens Mod

Termékkatalógus
GoPro Max Lens Mod
4,8 6 értékelés
Előzéklap - maximalizáld a stabilizációdat és látómeződet a Max Lens Mod segítségével. Azonnal frissíti a HERO9/HERO10 Black fényképezőgéped Max HyperSmooth-ra, megingathatatlan videóstabilizációval, akár 2,7K felbontásig 60 FPS-en, és ultraszéles, 155 fokos digitális lencsével - a HERO kamerák számára az eddigi legszélesebb látómezővel. A horizontzár mind a tájkép, mind az arckép felvételeket ugyanolyan szinten és stabilan tartja, még akkor is, ha a fényképezőgépet középen kívülre szerelik, vagy a felvétel közben teljes 360 fokkkal elfordul + kompatibilis a HERO12 Black, HERO11 Black, HERO11 Black Mini, HERO10 Black, HERO9 Black kamerával
Kód:  OG101a Termékszám:  ADWAL-001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GoPro Max Lens Mod

Érd el a HERO9 Black fényképezőgép maximális stabilizálását a Gopro Max Lens Mod adapterrel. Az adapter felszerelésével Max HyperSmooth stabilizációt kapsz, stabilizálással akár 2,7K60-ig és ultraszéles digitális FOV lencsével 155°-ig. Ezenkívül a Gopro Max Lens Mod rendelkezik a vízszintes vagy a függőleges tengely horizontrögzítőjével, amely biztosítja, hogy felvételeid ugyanolyan szinten legyenek és stabilak, még akkor is, ha a fényképezőgépet középen kívülre szerelik, és felvétel közben teljes 360°-kal elfordulnak. A vízállóság akár 5 méter, az egyszerű telepítés és szétszerelés, valamint a zökkenőmentesebb Timewarp videók létrehozásához szükséges Max Timewarp funkció is biztosan tetszeni fog.

A Gopro Max Lens Mod főbb jellemzői

  • A Gopro Max Lens Mod adapter Max HyperSmooth stabilizációt biztosít, stabilizálással akár 2.7K60-ig, és ultraszéles, 155°-os digitális FOV objektívvel
  • A Horizon Lock biztosítja, hogy felvételei vízszintesek és stabilak legyenek
  • A Gopro Max Lens Mod vízállósága legfeljebb 5 méter
  • Készítsen simább Timewarp videókat a Max Timewarp segítségével
  • A Gopro Max Lens Mod adaptert HERO9 Black kamerákhoz tervezték

A csomagban megtalálhatja:
Max. Objektív Mod a HERO9 fekete készülékhez
Védősapkák
Törlőkendő

Paraméterek

GoPro kompatibilitás
GoPro Hero10 Black (2021), GoPro Hero9 Black (2020), GoPro Hero 11 Black Kész!

Kompatibilitás

GoPro kompatibilitás
GoPro Hero10 Black (2021), GoPro Hero9 Black (2020), GoPro Hero 11 Black Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoPro Max Lens Mod. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gopro Max Lens Mod (HERO11, HERO10 a HERO9 Black).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ