30 dnů na vrácení Shop roku

GOPRO Standard Housing BacPac Backdoor Kit

Termékkatalógus
GOPRO Standard Housing BacPac Backdoor Kit
Tartozék - BacPac hátlap készlet a Standard Housing tokhoz
Kód:  OG058h2 Termékszám:  ASDRK-301 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GOPRO Standard Housing BacPac Backdoor Kit Megszűnt

GOPRO Standard Housing BacPac Backdoor Kit

A BacPac pro Standard Housing hátlap készlet lehetővé teszi, hogy egyszerre helyezze a tokba GoPro kameráját és az LCD Touch BacPac-et, vagy a Battery BacPac-et. Kompatibilis a Hero4 Black, Hero4 Silver, HERO3 + és HERO3 White (Bingin) készülékekkel. A készlet BacPac Standard, Skeleton és Touch hátlapokat tartalmaz. Bizonyára értékeli a hátlap  szabványos tömítését, mely 40 m mélységig biztosítja a kamerát és a BacPac-et védő tok vízállóságát. A Skeleton hátlap nyitott oldala lehetővé teszi a kamera portjaihoz való hozzáférést, a jobb hűtést és az optimális hangfelvételt lassúbb mozgás közben. A Touch hátlap lehetővé teszi az LCD Touch BacPac érintőképernyő funkcióinak használatát, legfeljebb 3 m-ig biztosít vízállóságot . A hátlapok felszerelése és cseréje nem igényel segédeszközt.

Legfontosabb jellemzői

  • vízálló
  • egyszerű felhelyezés
  • hozzáférés a gombokhoz és portokhoz
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOPRO Standard Housing BacPac Backdoor Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GOPRO Standard Housing BacPac Backdoor Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GOPRO Standardgehäuse BacPac Backdoor Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOPRO Standardgehäuse BacPac Backdoor Kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ