Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GORENJE DA83ILS / I

Termékkatalógus
GORENJE DA83ILS / I
5 5 értékelés
Szárítógép - A+++ energiaosztály, 8 kg töltetkapacitás, 66 dB zajszint, 14 program, gőzprogram, csatlakoztatható a csatornához, kijelző, késleltetett indítás, gyorsprogram és gyerekzár, 177 kWh/év becsült éves energiafogyasztás, 85 cm magas, 60 cm széles, 62,5 cm mély
Kód:  GORSU002 Termékszám:  731445 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE DA83ILS / I

Gorenje DA83ILS/I


A Gorenje DA83ILS / I szárító legfontosabb előnyei

  • A ruhanemű szárításával nemcsak megszabadulhatsz a nedvességtől, hanem simább is lesz, így kevesebbet kell vasalni
  • Bármely textil behelyezhető, anyagától függetlenül
  • A Gorenje DA83ILS / I nemcsak a ruháidból , hanem a háztartásból is eltávolítja a nedvességet
  • A SteamRefresh Steam természetesen helyreállítja a textil megjelenését
  • 14 különböző program közül választhatsz
  • A telepítés során semmilyen probléma nem merülhet fel: egyszerűen kapcsold be a szárítót, helyezd be a ruhát, válassz egy programot, és nyomd meg a start gombot
  • Ruhák és ágyneműk szárítására is használhatod

Sok időt és energiát takaríthatsz meg vasalással

A Gorenje DA83ILS / I szárító IonTech funkcióval rendelkezik -lehetővé teszi a ruhaneműk levegőionizátorral történő simítását. Oly módon szárítja a ruhát, hogy jelentősen csökkenti a gyűrődéseket, így nem kell később vasalnod.


Finom szöveteket is száríthatsz

A Gorenje DA83ILS / I szárító egy hullám típusú dobot is tartalmaz, amely lágyítja a szálakat, hogy a lehető legjobban kezelje a fehérneműt.


A természetes gőz fertőtlenítés gondoskodik a ruháidról

A gőzkezelés biztosítja, hogy a ruhanemű a szárítási ciklus végén allergénektől és baktériumoktól mentes legyen, és állaga puhább legyen.


Páratartalom? A szárító gond nélkül elbánik vele

Minden szárítási ciklusnál a Gorenje DA83ILS / I 90% nedvességet von ki a ruháidból, biztosítva, hogy a ruhanemű teljesen száraz legyen. Ugyanakkor a szárító kiküszöböli a lakás túlzott páratartalmának problémáit.


A Gorenje DA83ILS / I programmal számos program közül választhatsz

A Gorenje DA83ILS / I szárítóhoz összesen 14 program közül választhatsz. Például Ágynemű, Gyapjú, Ingek, Vapor Fresh vagy Mix Dry programok állnak rendelkezésre. El szeretnéd tüntetni a kedvenc ruhadarabod kellemetlen szagát? Használd ki az IonRefresh ionizációs programot. Ezzel a ruháid készen állnak a viselésre és majdnem olyan, mint 30 perces mosási programmal. 


A szárítást későbbre is ütemezheted

A Gorenje szárító vezérlése nagyon egyszerű. Csak kapcsold be, egy központilag elhelyezett vezérlőn válaszd ki a kívánt programok egyikét, és nyomd meg a start gombot. Van éjszakai áramvételi lehetőséged? Akkor határozottan jobb, ha ebben az időben szárítod a kimosott ruhát - ezt a késleltetett indítás funkció teszi lehetővé. A ruha előre beállított szintre szárad és vasalásra vagy tárolásra kész.


Még az ágynemű szárítása sem jelent problémát

A Gorenje DA83ILS / I szárító még a legnagyobb ruhaneműt is kezeli. A takarók, lepedők és ágyneműk puhák, egyenletesen szárítottak és kevésbé gyűrődnek, amint eltávolítod a szárítóból. A TwinAir technológia biztosítja a kétirányú légfúvást. Nem kell aggódnod a lepedő vagy az ágytakarók miatt.


A Gorenje DA83ILS / I szárító további jellemzői


  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
177 kWh/év Kész!
Zajszint
66 dB Kész!
Mélység
62,5 cm Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Zajszint
66 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
177 kWh/év Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
62,5 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
53 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Vásároltam egy ilyen készüléket. Nem hívták fel a figyelmemet, de ehhez a termékhez nem tartozik magyar nyelvű használati utasítás és mivel ezt a terméket a magyarországi Gorenje nem forgalmazza az internetről sem tudom letölteni. Ebben segíthetnének! Illetve kérdésem még, hogy ha ez egy külföldi Gorenje termék (amit a magyar Gorenje szakszervízek nem szervizelnek), ha hiba van a termékkel el fogják szállítani és úgy fogják javítani vagy Magyarországon szerződött szerviz aki a helyszínen tudja ezt kezelni?

Kérdések és válaszok: GORENJE DA83ILS / I
Kiegészítők: GORENJE DA83ILS / I Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE DA83ILS/I. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE DA83ILS/I.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ